Stiri

Parcul industrial Hemeius se va extinde cu 30.000 mp

Conducerea Parcului Industrial din Hemeiuș a obținut aprobarea consilierilor județeni de a-și extinde suprafața cu încă 30.000 metri pătrați. Cele trei hectare noi de teren, aflate pe raza comunei Hemeiuș, sunt necesare din cauza cererilor venite de la investitori. “Solicitarea este motivată deoarece există cereri ferme din partea unor clienți ai parcului industrial de a concesiona teren în cadrul acestuia, în vederea construirii de noi capacități de producție din fonduri private, construcții planificate să fie demarate din toamna acestui an” – a declarat Adrian Iordache, directorul general al HIT Parc.

Unul dintre clienții parcului va începe în această toamnă construcția unei noi hale, o investiție de peste 3 milioane de euro, și de aceea a solicitat să concesioneze o suprafață de 10.000 mp. Al doilea client și-a arătat intenția să investească în 2014 și de aceea conducerea parcului a cerut și o suprafață de teren de rezervă. Noile investiții vor crea și 300 noi locuri de muncă. La înfințarea parcului, acesta a primit titlul de parc industrial pe o suprafață de 10,85 hectare.

Suprafața de teren ce va fi concesionată este proprietatea privată a comunei Hemeiuș și se află în vecinătatea vestică a HIT Parc.

Sursa
Related Articles

Back to top button