Stiri

A treia fabrică Petra Pavaje, inaugurată de către Florea Grup în județul Arad: Cea mai modernă fabrică de prefabricate de beton din vestul țării

Miercuri, 23 septembrie 2021, a avut loc inaugurarea celei de a treia fabrici Petra Pavaje. Aceasta este localizată în Comuna Vladimirescu din județul Arad a necesitat o investiție de peste 10 milioane euro, pe o platformă industrială de 100.000 mp.

Petra Pavaje Arad este cea mai eficientă și mai modernă fabrică de prefabricate de beton din vestul țării. Capacitatea fabricii este de 6.000 mp/ zi, scrie ziarulunirea.ro. Produsele care ies pe poarta fabricii sunt atât pavaje standard și premium, cât și elemente pentru grădină, borduri sau elemente pentru garduri. Toate produsele au garanție 5 ani și sunt însoțite de certificări CE și ISO.

ziarulunirea.ro

Potrivit sursei citate, tehnologia folosită este de ultimă generație și este dezvoltată în colaborare cu producători de top din Germania. Împreună cu liniile de fabricație de la Alba Iulia și Ploiești, Petra Pavaje poate produce 18.000 mp/zilnic, ceea ce o poziționează între cei mai mari producători de materiale de construcții din România.
Related Articles

Back to top button