Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Acoperiri pentru pardoseli pe baza de minerale si rasini sintetice – rezistenta maxima la solicitarile din spatiile industriale

În domeniul industrial, acoperirile pentru pardoseli se confruntă cu numeroase cerinţe, în funcţie de preponderenţa solicitărilor mecanice, chimice sau chiar termice. Normele legislative precum protecţia apelor, siguranţa la alunecare sau capacitatea de descărcare a sarcinilor electrostatice completează profilul de cerinţe.

Acoperirile StoCretec pentru pardoseli creează suprafeţe netede, fără rosturi. Chipsurile colorate presărate în acoperire deschid o varietate amplă de soluţii pentru ideile creative. Astfel pot fi create în mod foarte simplu modele şi suprafeţe concepute artistic. Acoperirea lucioasă pe bază de răşină epoxidică StoPox BB OS este un produs universal – ideal pentru utilizarea pe suprafeţe cu grad mediu de solicitare mecanică.

Gasiti mai multe informatii si documentatii tehnice pentru acoperirile StoCretec pe Arhispec!

sto-cretec

În plus, aceasta se remarcă prin rezistenţa chimică şi compoziţia fără conţinut de solvenți. Tocmai aceste caracteristici permit aplicarea unui strat superior de lac. Diversitatea aplicaţiilor este demonstrată prin numărul mare de certificate de testare. De menționat că utilizarea StoPox BB OS în industria auto nu depinde de aplicarea unui strat superior de lac (produsul se poate folosi în industria auto și fără aplicarea unui lac de protecție).

pardoseli-stocretecAcoperirile StoCretec oferă soluţii tehnice şi economice în următoarele cazuri: 

  • Repararea suprafeţelor de pardoseală deteriorate
  • Adaptarea în cazul schimbării destinaţiei unei clădiri precum şi la construcţiile noi
  • În cazul solicitărilor mecanice prin lovire, încărcare punctuală pe suprafaţă sau la solicitarea prin frecare
  • În cazul contactului cu ulei, combustibil, produse de curăţare, săruri, acizi şi baze

Pentru lista completă de soluții pentru acoperirea pardoselilor oferite de StoCretec și o ofertă de preț competitivă, completați formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button