Proiecte și șantiereStiri

Adeplast va inaugura doua noi fabrici langa Craiova

Producatorul de materiale de constructii Adeplast a anuntat ca inaugurarea fabricii de polistiren construita pe noua platforma industriala de la Isalnita va fi inaugurata in luna iulie, urmand ca in luna august sa fie deschisa si fabrica de mortare uscate.

sursa foto: businesscover.ro

Proiectul construit la Isalnita a presupus o investitie de 22 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro au fost investiti in cele mai noi tehnologii la nivel mondial, in timp ce restul de 2 milioane de euro au fost folositi pentru achizitionarea flotei auto si a echipamentelor logistice.

Directorul AdePlast, Daniel Stefanescu, a confirmat de asemenea ca pe viitor are in vedere si alte dezvoltari industriale pe platforma de la Isalnita. In urma acestor investitii, compania va putea produce minim 1600 de tone de mortare pe zi si 700.000 de metri cubi de polistiren pe an.

Sursa articol: capital.ro

Acest proiect a fost montitorizat pe platforma de ofertare Victa.ro inca din faza de proiectare. Doresti sa ofertezi la sute de santiere din domeniul industrial? Acceseaza Victa.ro 
Related Articles

Back to top button