Stiri

Participa gratuit la demonstratii live cu excavatoare Caterpillar de ultima generatie in 15 si 19 iunie, la Bacau si Sebes

Alaturi de Bergerat Monnoyeur, dealer Caterpillar de peste 26 de ani in Romania, Eneria, dealer Caterpillar Energy& Transportation, va invita in luna iunie la o calatorie in viitor, prin impartasirea viziunii Caterpillar asupra cresterii eficientei echipamentelor, un prim pas fiind reprezentat de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION.

Noua generatie de excavatoare Caterpillar va fi prezentata in cadrul unui eveniment interactiv, in care participantii vor asista la demonstratii cu noile echipamente si vor putea cunoaste indeaproape aplicatiile noilor tehnologii in domeniul producerii de energie electrica.

Evenimentul intitulat Roadshow “New range. New Rules” ajunge pe 15 iunie la Bacau (Centrul de afaceri si expoziții Bacau) si pe 19 iunie la Sebes (Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Camp). Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza completarii ACESTUI FORMULAR DE INSCRIERE.

Descopera excavatoarele Next Generation de la Caterpillar!
Related Articles

Back to top button