Stiri

Ai numar dublu de proiecte la care sa ofertezi prin singurul serviciu din Romania care monitorizeaza santierele din satelit!

Incepand cu acest an, IBC Focus inoveaza din temelii modul in care sunt monitorizate si identificate noile santiere in lucru din Romania. In baza unui parteneriat strategic realizat cu cel mai mare furnizor de imagini satelitare din lume, IBC Focus a implementat cu succes monitorizarea santierelor prin utilizarea imaginilor din satelit.

Utilizand imaginile preluate regulat de satelitii care orbiteaza planeta am reusit dublarea numarului de proiecte noi identificate in teren. Prin parteneriatul strategic dezvoltat cu cel mai important furnizor de imagini satelitare din lume, IBC Focus a devenit reseller exclusiv al imaginilor satelitare in Romania.

Monitorizarea santierelor din satelit ne permite sa urmarim de doua ori mai multe proiecte si sa oferim informatii confirmate vizual despre:

  • stadiul constructiilor
  • viteza de executie a obiectivelor de constructii aflate in lucru la nivel national
  • coordonatele exacte ale santierului
  • identificarea investitiilor aflate in proximitate
  • potentialul de dezvoltare al zonelor in care se construieste

Avand o imagine de ansamblu asupra proiectelor, nimic nu ne mai scapa din vizor. Prin monitorizarea santierelor din satelit, cea mai mare baza de date cu santiere din Romania tocmai a devenit de doua ori mai buna.

In plus, IBC Focus duce informatia mai departe si utilizeaza algoritmi complecsi pentru a anticipa viitoarele santiere cu pana la 12 luni inainte de inceperea efectiva a lucrarilor. Avand acces la astfel de informatii esentiale din piata si o baza de date complexa si completa, abonatii IBC Focus pot transmite mai multe oferte si afla primii informatii despre cele mai noi santiere.

„Noi va oferim proiectul, dvs. bateti palma!” Ne-am luat angajamentul sa punem la dispozitia abonatilor nostri cea mai mare baza de date cu santiere din Romania – www.raportuldeinvestitii.ro. In curand vom pune la dispozitia tuturor clientilor interesati si ofertele de pret promotionale.

IBC Focus este lider de piata cu o experienta de 11 ani exclusiv in monitorizarea si studierea pietei constructiilor din Romania. Cu un total de peste 90.000 de proiecte monitorizate pana in prezent si o medie de peste 2500 de santiere monitorizate in fiecare luna, Raportul de investitii este cea mai mare baza de date online cu santiere private si publice din Romania.
Related Articles

Back to top button