Proiecte și șantiereStiri

Ce companie va investi peste 150 de milioane de euro in Romania pana in 2018?

Prezenta in 5 orase din Romania – Satu Mare, Pitesti, Timisoara, Hunedoara si Brasov – compania DRAXLMAIER Group planuieste sa isi extinda in acest an afacerile de la noi din tara. Compania germana, specializata in productia de componente auto, va investi peste 150 de milioane de euro in fabricile din Romania pana in 2018.

DRAXLmaier

Planul pana la finalul anului 2017 este dezvoltarea unitatilor de productie din Hunedoara si Brasov. Concret, suprafata fabricii din Hunedoara se va dubla, iar in Brasov va incepe activitatea de productie in a treia hala.

Draexlmaier_1

In Timisoara si Satu Mare va continua campania de recrutare demarata anul trecut, insa in Pitesti, localitatea in care se afla cea mai veche fabrica Draxlmaier din Romania, planurile includ restrangerea activitatii, hotarare ca va afecta aproximativ 800 din cei peste 5500 de angajati. Cu toate acestea, investitia in Pitesti va continua prin sustinerea sistemului de invatamant dual precum si a programului de internship. In prezent ateliere-scoala destinate elevilor de la scoala profesionala exista in Brasov si Timisoara, iar in proces de amenajare sunt ateliere in Pitesti, Satu Mare si Hunedoara.

drax-sm

Pana acum, compania DRAXLMAIER a investit peste 500 de milioane de euro in Romania si a creat 15.000 de locuri de munca.

Afla aici ce alte investitii industriale importante se fac in Romania!
Related Articles

Back to top button