Stiri

Ai discount 15% la Forumul Realty – evenimentul care iti dezvaluie investitiile cu potential din piata imobiliara!

Doar  partenerii IBC Focus si Info Hale interesati sa participe la Realty Forum 2017 primesc 15% DISCOUNT la cel mai important eveniment dedicat industriei imobiliare din Romania.  Cum va arata piata imobiliara in acest an si ce investitii au cel mai mare potential? Cum vor evolua preturile si care sunt cele mai noi trenduri in materie de proiecte imobiliare? Aflati raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele in data de 25 aprilie, la Hotel Sheraton Bucuresti.

Inregistrarea se face AICI, iar pentru a beneficia de oferta speciala completati codul de discount „IBC2017” in campul „Discount code” al formularului de inregistrare.

Realty-2017-Cover-MODIFICAT

Cu o traditie de 16 ani in industria imobiliara, Forumul Realty va aduce laoalta specialisti din industrie si consultanti pentru a analiza evolutia pietei si oportunitatile aduse de cele mai active segmente imobiliare in 2017 dar si pe viitor.

Organizat de revista Business Review pe 25 Aprilie la hotel Sheraton Bucuresti, Realty este o conferinta de jumatate de zi centrata pe raporturi de piata si cele mai noi tendinte ale industriei, avand totodata rolul de platforma pentru potentiale partneriate, oferind oportunitati de networking unice pentru peste 200 de participanti.

In cadrul primei sesiuni de discutii, experti in domeniu vor evalua segmentele principale ale industriei, analizand rezultatele recente si previziunile pentru urmatoarele luni. Specialisti din zonele de Office, Retail, Rezidential si Industrial si Logistica vor examina evoluția industriei in 2017 si vor oferi o perspectiva asupra investitiilor curente si potentialului acestora pe viitor.

In cadrul celui de-al doilea panel se va pune accentul pe tendintele din piata imobiliara locala. Odata cu mentinerea trendului crescator in industrie dar si cresterea competitiei pe toate segmentele, inovatia devine din ce in ce mai importanta pentru diferentiere. O serie de tehnologii si produse lansate recent vor determina dezvoltarea unor noi tipuri de cerere in segmente precum office, retail sau rezidential. Cum aceste tendinte vor deveni noua realitate in cativa ani, forumul este ocazia perfecta pentru a discuta si analiza viitorul industriei, precum si oportunitatile si obstacolele aparute odata cu aceste trenduri.

Printre temele de discutii se numara:

● Previziuni pentru 2017 pe piata de Office, Retail, Rezidential, Industrial si Logistica
● Cele mai dinamice piete imobiliare din afara Bucurestiului in 2017
● Evolutia cererii si a preturilor pentru unitatile rezidentiale
● Piata imobiliara din perspectiva investitiilor: previziuni asupra tranzactiilor din piata locala. Ce noi investitori vor intra pe piata si ce jucatori isi vor extinde proiectele mai departe?
● Trenduri emergente: proiecte imobiliare mixte, case ecologice, inovatiile in tehnologie si starea de bine a angajatilor, trenduri de consum, offline si online in Retail

Completeaza codul „IBC2017” in formularul de inregistrare si beneficiaza de 15% discount!

Mai multe informatii despre agenda evenimentului pot fi gasite aici. Cei interesati sa participe la Realty Forum 2017 se pot inregistra online sau direct, contactand echipa Business Review la telefon 031 040 09 31 sau pe email la events@business-review.ro.
Related Articles

Back to top button