Ghiduri și Sfaturi

RapidRoll®500: usa rapida cu etansare superioara – solutia inteligenta pentru deschideri mari!

ASSA ABLOY Entrance Systems, producător specializat de usi automate si solutii de acces, introduce noua ușă rapida RapidRoll®500 cu utilizare universală la interior și exterior. Usa rapida Albany RR500 ofera etansare superioara, este flexibila și de încredere si reprezinta solutia inteligenta pentru deschideri mari de până la 8000×5500 mm. Ușa este proiectata pentru aplicații industriale unde durata de viață a produsului, etansarea și costurile minime de intretinere sunt extrem de importante. Ușa funcționează chiar și în zonele cu presiune ridicată a vântului, oferind clasa 4 de protectie.

RR500

Profilul inferior flexibil minimizează deteriorarile. În caz de coliziune profilul flexibil inferior este extras din ghidajele laterale, eliberand astfel fermoarul din sina de ghidaj a ușii. Bazata pe o tehnologie inovatoare tip ‘zipper’, cu capacitate “knock-out” si auto-reparare, usa RR500 ofera siguranță maxima, ajută la evitarea reparațiilor și a timpilor morti în producție. In caz de impact cortina flexibila revine in ghidaje în mod automat la urmatoarea deschidere a usii, iar aceasta este gata de utilizare din nou.

Protectia utilizatorilor – persoanelor sau vehiculelor aflate in deschiderea usii – este maxima prin reteaua de fotocelule integrate in ghidaje pana la 1800 mm inaltime.

Cortina robusta și durabila din NomaTex confectionata din 2 straturi de țesătura și 2 straturi de material tip PVC, cu o greutate specifica de 2400 g/mp și grosimea de 2 mm confera o tenacitate excelenta si mare durabilitate. Materialul este stabil dimensional și oferă rezistenta chiar si pe vânt puternic.

Cere o oferta pentru usi industriale de la cel mai complet furnizor de sisteme automate pentru acces!

AAES_AlbanyRR500_pics_web_int1b

Avantaje si proprietati:

 • usa de inalta performanta, robusta, care poate fi utilizata in interior sau exterior
 • economiseste spatiu datorita sinelor de rulare de mici dimensiuni
 • cortina cu inchidere prin fermoar pe toata inaltimea ghidajelor laterale, asigura o etansare ridicata si rezistenta impotriva vantului
 • profil de baza flexibil, ce diminueaza riscul de accidentare
 • resetare automata in urma accidentelor pentru a evita costurile ridicate de reparatii si o pierdere in productie
 • potrivita pentru operatiuni intense cu presiune ridicata a vantului
 • diferite modele de cortine disponibile in functie de aplicatia usii
 • deschidere si inchidere rapida datorita tehnologiei moderne de actionare si datorita sistemul de comanda cu convertor de frecventa „Albany MCC”
 • protectie eficienta impotriva prafului, murdariei, curentilor de aer si patrunderii umezelii

Banner RR500 RO

5 motive pentru care este recomandata utilizarea usilor rapide:

 • O ușă rapida de înaltă performanță poate îmbunătăți eficiența energetică și performanța oricărei clădiri si reduce pierderile de energie.
 • Crește valoarea globala “U” a clădirilor în care sunt instalate la intrările cu trafic intens care necesită un număr ridicat de cicluri de deschidere și de închidere pe zi.
 • Spre deosebire de usile sectionale, ușile rapide nu sunt lăsate deschise în timpul proceselor, cum ar fi încărcarea și descărcare, ci se deschid și se închid rapid dupa fiecare trecere.
 • Îmbunătățește condițiile climatice din spațiile interioare și, prin urmare, mediu de lucru.
 • Asigură astfel un flux sigur și eficientă al vehiculelor, bunurilor și persoanelorRelated Articles

Back to top button