FurnizoriÎmprejmuiri

AMERICASA: Garduri, porți, automatizări, securitate perimetrală!

Din 2009 suntem furnizor pentru sisteme de protecție perimetrală: garduri, porţi, automatizări, cu aplicaţii în cele mai diverse domenii. Asigurăm servicii de proiectare şi instalare pentru serviciile din portofoliul actual.

Echipa AMERICASA este de peste 10 ani în piața din România și își propune să ofere clienților experiența în domeniu pentru a obține proiecte calitative și durabile. Fie că este vorba despre firme de construcții, arhitecți și proiectanți, firme de logistică, proprietari de hale sau persoane fizice care investesc în dezvoltarea proiectelor, specialiștii Americasa sunt pregătiți mereu să găsească cele mai potrivite soluții.

Am ales să oferim produse de la furnizori care respectă normele europene în ceea ce privește calitatea, siguranţa şi durabilitatea. Suntem prezenţi cu soluţii de la furnizori lideri pe piața europeană: HERAS, WISNIOWSKI, ELKA, CARDIN, CAIS, KONSPORT, LOCINOX. Ţinta noastră este calitatea la un preţ competitiv.

În ce proiecte a fost implicată compania?

  • Selgros Baia Mare – porți acces, gard securitate, bariere auto
  • Karl Heinz Dietrich Jucu – împrejmuire, porți acces, bariere control trafic
  • Hornbach Timișoara – împrejmuire, porți acces în diverse zone
Consultă website-ul AMERICASA pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Pentru 2021 compania își propune să obțină o creștere a veniturilor de cel puțin 20% și are deja setat drept obiectiv să își îmbogățească portofoliul actual și cu soluții de garduri și porți din aluminiu.

Activitatea companiei în imagini
Related Articles

Back to top button