InfoHale

AMF-Bruns Inaugurează Noua Hală de Producție la Fabrica din Roman

Compania germană AMF-Bruns, lider global în soluții de mobilitate, a inaugurat o nouă hală de producție la fabrica din Roman. Evenimentul a avut loc în prezența oficialilor AMF-Bruns din România și Germania, precum și a reprezentanților autorităților locale.

Detalii ale Extinderii

Noua hală reprezintă o extindere semnificativă a capacității de producție, crescând-o cu până la 50%. Această dezvoltare va genera și o creștere a numărului de locuri de muncă, ajungând la un total de 150 de angajați în trei ani.

Hala este dotată cu utilaje moderne și tehnologii avansate, permițând companiei să răspundă eficient cererilor în creștere și să dezvolte noi produse pentru diviziile de conveioare și mobilitate. Extinderea fabricii include echipamente moderne, sisteme automate de control al producției, soluții sustenabile, logistică și depozitare.

Despre AMF-Bruns

Compania are o istorie de 65 de ani pe piața de mobilitate şi transport și livrează produse în 50 de țări. Sediul central este în Germania, cu filiale în Marea Britanie, Olanda, România, SUA și Thailanda. Fondată în 1953, AMF-Bruns este o afacere de familie condusă în prezent de Jürgen Bruns, Gerit Bruns și Jan Woltermann.

Oportunități în Domeniul Construcțiilor Industriale

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button