Stiri

Analiza sectoriala noiembrie: Zonele industriale ale tarii, tete-a-tete

 
Unul din cele mai disputate domenii de constructii din Romania ramane sectorul Industrial. Batalia nu se da doar la nivel de furnizori si contractori, ci ea se propaga pana chiar si la nivel de beneficiari. Acestia duc un “razboi de gherila” in impartirea tarii, ca spatii de productii si depozitare, cele mai disputate zone fiind Nord – Vestul, Centrul si Sudul tarii.
 
Daca in octombrie, zona de Sud si zona de Centru au inregistrat un numar identic de investitii, situatia cumulata dupa primele 10 luni din 2012, ne arata ca zona de Sud detine o cota (17%) cu 2 unitati mai mare ca a principalelor urmaritoare – zona de Centru (15% – 364 unitati) si zona de Nord – Vest (15% – 362 unitati).
 


 
Proiecte:
Romcab a demarat lucrarile la faza II din proiectul de extindere a fabricii de cabluri din Acatari, judetul Mures. Se va realiza o hala de productie de 42500 mp.
 
Arctic a trecut de etapa de structura a noului depozit pe care il realizeaza in Gaesti, judetul Arges. Producatorul roman de electrocasnice va beneficia astfel de o noua facilitate de 13.000 mp, in urma acestei investitii.

 
Doriti sa cunoasteti toate investitiile industriale inca din faza de constructie si proiectare? Click aici pentru a vedea cum va putem ajuta.

 
Related Articles

Back to top button