Proiecte și șantiere

Anul viitor incepe constructia unui mare parc industrial

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un proiect industrial mare in zona Capitalei. Conform beneficiarului s-a desfasurat selectia pentru antrepriza, in prezent se au in vedere doua firme, urmand sa se stabileasca castigatorul. Este probabil ca lucrarile de executie sa fie demarate in luna ianuarie.

Un prim proiect este parcul industrial, o investitie de 25 de milioane de euro, care va fi construit in doua faze, pe un teren cu suprafata de 10 hectare. Acesta va avea o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati de spatii logistice si birouri. Prima faza a parcului industrial, in suprafata de 20.000 de metri patrati, va fi livrata in trimestrul al doilea din 2019.

Noul proiect de spatii logistice si industriale, va fi dezvoltat la standard international de clasa A, beneficiind de specificatii tehnice precum: inaltime libera de depozitare de 11,5 metri, o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 de metri patrati de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare. Suprafata minima de inchiriat este de 2.500 de metri patrati.

Cum poti si tu sa ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA: www.victa.ro

Related Articles

Back to top button