Stiri

ARThitecture, punctul de intalnire din Transilvania al arhitectilor

Care este semnificatia artei in arhitectura in zilele noastre? Este oare aceea de a echilibra raspunsurile la toate exigentele si de a adauga ceva in plus pentru beneficiul si satisfactia utilizatorilor si a comunitatilor? Discursul despre arta, estetica, frumusete, valoare si cultura nu poate fi separat de intregul sau context fara a-si pierde din relevanta.

Ne asteptam ca arhitectura sa raspunda simultan la toate presiunile si costurile, sa tina cont de eficienta energetica, de densitate, timp de constructie, cerinte de intretinere, de mediul inconjurator, de indentitate, de conservarea patrimoniului si multe altele; toate pentru un viitor din ce in ce mai dificil de anticipat.” Serban Tiganas

Suntem preocupati sa aflam care sunt cele mai inalte standarde la care poate ajunge posibilul si tangibilul in Romania si in strainatate. Dorim sa impartasim experientele avute si sa le anticipam pe cele care vor urma, cele care vor fi aduse de catre arhitectii generatiei emergente. Acesta este motivul pentru care am gandit ARThitecture Conference & Expo ca punct de intalnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit intr-un mediu extensiv.

 Speakerii primei editii ARThitecture Conference & Expo sunt: Toshihiro Kubota(Kubota & Bachmann Architects, Elvetia), Jose Antonio Fernadez Uson (ACXT Arquitectos, Madrid), Serban Tiganas (Dico si Tiganas, Cluj Napoca), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectura, Cluj-Napoca), Claudiu Toma(Parasite Studio, Timisoara), Adrian Soare (SYAA, Bucuresti), Gabriel Rosca(Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Grup, Cluj Napoca), Daniel Popa (Reynaers, Bucuresti).

 

ARThitecture Conference & Expo va avea loc in data de 15 Noiembrie la Cluj Arena, incepand cu ora 13. Accesul la conferinta este gratuit pentru arhitecti, iar pentru restul persoanelor interesate sa participe oferim un discount (valabil pentru primii 30 de inscrisi).

Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chich Ville, Euro GSM.

Partener principal: REYNAERS Alluminium.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam targuri si expozitii: Touristica, BebeShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Arthitecture, workshopuri si seminarii.
Related Articles

Back to top button