Ghiduri și Sfaturi

Usa industriala cu viteza maxima la deschidere si pierderi minime de energie

Intr-un depozit traficul este intens, iar usile trebuie sa fie extrem de rezistente pentru a nu se defecta in cel mai scurt timp. In afara de rezistenta insa, este nevoie ca usile sa se deschida automat si sa fie foarte rapide pentru a nu pierde temperatura din interior si timpul de lucru.

Stim insa ca viteza de reactie creste si riscul de defectare a sistemului. Care este solutia atunci?

Special creata pentru spatiile industriale, noua generatie de usi rapide  Albany RR 3000 ISO se deschide cu o viteza de 2.1 m/s si este construita din lamele cu lungime standard, fara balamale, console sau role care sa aiba nevoie de inlocuire.
Albany RR3000 ISO este alegerea perfecta pentru centre de distributie, depozite si facilitati de productie pentru ca deschiderea si inchiderea se realizeaza la viteze sau inaltimi foarte mari.

Cu izolare termica imbunatatita, o deschidere a usii de pana la sapte metri si o grosime a panoului de 50 mm, noua usa rapida de la Albany va permite depozitarea in timp record a marfurilor, cu pastrarea frigului si vantului in afara spatiului de lucru.
Albany RR3000 ISO este proiectata pentru utilizare intensiva in conditii specifice si complexe. In plus, usa este extrem de silentioasa, iar design-ul atractiv si modern poate imbunatati aspectul fatadei cladirii.Related Articles

Back to top button