Proiecte și șantiereStiri

Autoliv demareaza constructia unei hale de 8000 mp in luna decembrie

Autoliv va investi în Rovinari peste 20 de milioane de Euro într-o fabrică de tip “greenefield” și în echipamente de producție de ultimă generație și va construi o hală de producție de peste 8000 metri pătrați. Lucrările vor începe chiar în luna decembrie, iar producția este planificată să înceapă la mijlocul anului 2019. Autoliv intenționează să angajeze circa 800 de persoane în noua fabrică și primele angajări se vor face chiar de la începutul anului viitor, a anunțat și primarul Robert Filip.

In Romania, firma Autoliv a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 4 miliarde ron si o crestere a cifrei de afaceri cu 11% fata de anul precedent.

Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranţă auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători auto din lume. Autoliv are peste 72.000 de angajaţi în 27 de ţări. În plus, compania are 23 de centre tehnice în nouă ţări din întreaga lume. În România, Autoliv este prezentă din 1997, având peste 10.000 de angajați, în următoarele locații din țară: Brașov. Lugoj, Reșița, Sf. Gheorghe și Onești.
Related Articles

Back to top button