Stiri

BARRIER suspendă activitatea 15 minute. Adrian Gârmacea, primul antreprenor băcăuan care se alătura campaniei „România vrea autostrăzi”

Adrian Gârmacea este primul antreprenor băcăuan care se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, cu două firme, Barrier SRL și Electric Plus SRL.

„Pe data de 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, vom suspenda activitatea celor 41 magazine Orange, sediul Barrier și cele 35 de francize din întreaga țară. Peste 700 de persoane se vor alătura acestei campanii. Ne dorim o regiune dezvoltată într-o țară dezvoltată. Nu vrem să fim, așa, într-un no man’s land, ci să fim legați de restul țării, de Transilvania și Muntenia”, anunță Gârmacea, într-un comunicat de presă.

Principala problemă cu care ne confruntăm, potrivit omului de afaceri, e legată şi de absenţa unei infrastructuri care să permită transportul rapid al mărfurilor. „În opinia mea, trei autostrăzi – Oradea-Cluj-Braşov-Bucureşti, Arad-Sibiu-Bucureşti-Constanţa și Bucureşti-Suceava, ar rezolva marile probleme de infrastructură rutieră din România”, susține Adrian Gârmacea, administratorul celor două companii care se raliază protestului.

Decizia a luat-o în semn de solidaritate cu antreprenorul Ștefan Mandachi, din Suceava, care va sista pe 15 martie activitatea la compania sa și va inaugura „primul metru de autostradă”, construit din resurse proprii, ca o reacție la dezinteresul autorităților față de dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Sursa: zdbc.ro
Related Articles

Back to top button