Stiri

BIGG.ro, platforma ce vă ajută să vă promovați produsele și serviciile

Promovarea produselor și/sau serviciilor este vitală pentru că ajută la poziționarea mărcii, atrage mai mulți clienți, face publicitate beneficiilor produselor sau serviciilor etc. Este inutil să ai cel mai bun produs sau serviciu dacă nimeni nu știe acest lucru, este echivalent cu a nu avea vânzări și fără vânzări afacerile mor.

Promovarea și creșterea vizibilității sunt foarte importante pentru dezvoltarea unei afaceri. În prezent, datorită noilor tehnologii promovarea produselor și serviciilor se poate face la un cost mic.

Pentru companiile mari banii investiți în publicitate pot să nu reprezinte o problemă, dar pentru companiile mici o astfel de veste reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie.

Companiile mici nu își permit să investească mulți bani în mediile de comunicare tradiționale (radio, tv, presă, reviste etc.).

Dacă faceți parte din cea de-a doua categorie, este necesar să utilizați mediile netradiționale pentru a vă promova produsele și/sau serviciile astfel încât să vă dezvoltați afacerea.

Ne referim la platforma BIGG.ro. Această platformă de tip B2B (Business to Business) a fost creată fie pentru a ajuta persoanele care vor să înceapă o afacere, fie pe cele care au deja una și vor să o promoveze.

Prin ajutorul oferit tuturor celor care își fac cont pe site (furnizori, distribuitori, importatori etc.), echipa platformei își propune să dezvolte mediul de afaceri din România.

Această platformă are o interfață modernă și este accesibilă tuturor clienților. În plus, contribuie la creșterea vizibilității și a poziției în motoarele de căutare. Implicit contribuie și la creșterea vizitatorilor țintă datorită linkurilor pe care le direcționează către site-ul utilizatorilor săi.

De asemenea, îi ajută pe utilizatorii săi să construiască autoritatea și credibilitatea brandului prin punerea la dispoziția lor a trei pachete BIGG, BIGGER și BIGGEST.  Platforma ajută furnizorii să stabilească relații strânse de afaceri cu posibili clienți care caută cele mai bune oferte și oportunități și oferă firmelor șansa de a adauga produse și servicii noi în portofoliul lor.

După cum se poate observa, BIGG.ro este platforma care dă o șansă tuturor celor implicați în afaceri să facă comerț într-un mod cât mai eficient.

Producători, importatori, distribuitori regionali sau naționali, furnizori de servicii și retaileri au ocazia de a se cunoaște și interacționa astfel încât afacerea lor să prospere. Și, de asemenea, un lucru foarte important, este faptul că datorită avantajelor oferite de această platformă, aceștia pot să-și crească portofoliul de clienți, putând lua legătura cu mii de comercianți din țară, cu cost foarte mic, simbolic.

Așadar, dacă vreți să vă promovați în mod corespunzător produsele și/sau serviciile sau doriți să achiziționați direct de la furnizori la prețuri avantajoase, dacă căutați anumite produse și servicii și nu găsiți ceva care să vă placă, dacă este prea costisitor de fiecare dată când recrutați personal, crearea contului pe BIGG.ro este soluția ideală.

Această platformă nu permite doar clienților să-și promoveze afacerea și să aibă acces la o varietate mare de produse, ci permite și companiilor să publice gratuit anunțuri pentru locuri de muncă și nu numai.

De îndată ce vă veți face cont pe BIGG, iar firma dvs. devine cunoscută, veți înțelege că aceasta este cea mai bună decizie cu privire la dezvoltarea afacerii dvs. Pe platformă veți încheia parteneriate pe termen lung cu furnizori de top.

Cu BIGG nu aveți nimic de pierdut, ci cât mai mult de câștigat. În plus, această platformă este foarte ușor de utilizat. Este precum o pagină de Facebook. Fiind atât de ușor de administrat, o puteți administra singuri, adăugând, modificând sau ștergând diverse produse.

După cum am spus mai sus, această platformă crește vizibilitatea și pozițiile în motoarele de căutare. Iar acest lucru este posibil datorită utilizării celor mai noi tehnici de SEO. Astfel anunțurile dvs. vor putea urca cu ușurință pe primele locuri în motoarele de căutare. De asemenea, aveți posibilitatea de a vedea și compara diverse oferte în același loc.

BIGG.ro poate fi punctul de pornire a afacerii dvs. Odată înscriși pe platformă afacerea dvs. poate înflori și deveni din ce în ce mai prosperă. Așadar, vă recomandăm să nu ratați șansa de a stabili relații de afaceri de lungă durată.

BIGG.ro este soluția perfectă de fiecare dată când vreți să aveți parte de promovare eficientă. Nimic nu este întâmplător în viață, cu atât mai puțin crearea platformei BIGG. Profitați de avantajele sale și dezvoltați-vă afacerea. Mult succes vă dorim!

 
Related Articles

Back to top button