Stiri

BASF lansează Centrul de resurse virtuale de proiectare și construcție (VDC), care oferă conținut de modelare a clădirilor (BIM) și alte servicii digitale pentru industria construcțiilor  • Cu peste 200 de obiecte BIM pentru Master Builders Solutions®, Watson Bowman Acme® și Senergy®, BASF oferă cel mai mare portofoliu BIM în industria chimică a construcțiilor – disponibil acum pe mai multe biblioteci și baze de date globale BIM, 2019.
  • O echipă globală de experți în construcții este dedicată sprijinirii clienților, planificatorilor și arhitecților
  • Noua pagină de destinație servește drept platformă centrală de informații, oferind link-uri relevante pentru accesul facil la bibliotecile, instrumentele, instruirea și contactele BIM.

Experții vor fi prezenți la World of Concrete, în perioada 22-25 ianuarie 2019, în standul S10304 din Las Vegas, NV, pentru a prezenta și susține subiecte legate de VDC și BIM.
Mannheim, Germania / Las Vegas, NV, 23 ianuarie 2019 – BASF și-a lansat Centrul Global de Proiectare și Resurse pentru Construcții, care oferă conținut digital BIM, precum și instrumente de construcție digitale, pentru a sprijini selecția, specificarea și utilizarea produselor. Centrul de Resurse VDC reunește o rețea globală de experți în construcții, arhitectură, inginerie și antreprenoriat, care pot sprijini clienții, planificatorii și arhitecții cu consultanță și acces la întregul portofoliu de produse chimice pentru construcții al BASF.

Cu mai mult de 200 de obiecte BIM și în curând peste 400 de modele Revit, portofoliul BASF BIM este cel mai mare din industria chimică a construcțiilor. Acesta acoperă treisprezece segmente ale industriei de construcții, cum ar fi sisteme de hidroizolare, pardoseli performante, materiale de reparații pentru beton sau acoperiri de protecție, precum și sisteme de control al expansiunii și sisteme pentru pereti.

Aceste soluții digitale sunt accesibile în mai mult de zece limbi de la mărcile BASF Master Constructors Solutions, Watson Bowman Acme și Senergy. În următorii ani, BASF va continua să își dezvolte oferta și să se extindă în noi segmente de produse și sectoare industriale pentru a oferi o valoare suplimentară pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor.

„Suntem pe deplin angajați în întreaga industrie a construcțiilor. Dat fiind că digitalizarea afectează în prezent industria, investim în ofertele noastre digitale de a fi partenerul preferat pentru părțile interesate. Noul nostru centru Virtual Design and Resource Center este o modalitate ideală de a sprijini profesioniștii în construcții pe măsură ce adoptă practici digitale, oferind acces la specificațiile și instrumentele noastre de utilizare prin cea mai mare gamă de obiecte BIM. Avantajul conținutului nostru digital este acela că acesta reprezintă produse și soluții bazate pe chimia noastră avansată, oferind industriei accesul timpuriu și ușor la portofoliul nostru inovator și durabil „, a declarat Ralf Spettmann, divizia președintele diviziei Construction Chemicals din cadrul BASF.

BASF este primul furnizor global de produse chimice pentru construcții care a dezvoltat un standard intern pentru crearea digitală, controlul calității și întreținerea pentru conținutul BIM. Aceasta se bazează pe cele mai bune practici din standardele globale actuale, inclusiv British Standards Institute (BSI), Forumul BIM, Institutul American de Arhitecturi (AIA), American Concrete Institute (ACI), Organizația Internațională pentru Standarde (ISO) și alte surse.

Spettmann a adăugat: „După mii de descărcări, clienții raportează ușurința în utilizare a acestor instrumente. Ei pot fi siguri că obiectele noastre oferă un nivel ridicat de calitate a conținutului pe baza unei referințe încrucișate a standardelor industriale globale și a celor mai bune practici. 

„Clienții, planificatorii și arhitecții pot accesa cu ușurință activele digitale de oriunde din lume prin mai multe biblioteci și platforme. Principalele puncte de acces sunt pagina de destinație globală BASF Virtual Design and Resource Construction, Biblioteca BIMObject®, BIMsmith® Market și Biblioteca Națională BIM NBS, precum și Instrumentul de planificare online a Master Builders Solutions. Toate informațiile pot fi găsite la adresa:

Noua pagină de destinație BASF Construction Chemicals: www.virtual-design.basf.com

Biblioteca BimObject:  www.bimobject.com/en/product?brand=basf 

Biblioteca națională BIM: www.nationalbimlibrary.com/en/search/?searchTerm=basf

BIMsmithMarket: https://market.bimsmith.com/BASF

Instrumentul de planificare online (OPT)  – un instrument de specificare ușor, rapid și inteligentCu ajutorul instrumentului de planificare online, Master Builders Solutions a dezvoltat un instrument de specificare inovator care nu numai că ajută profesioniștii în construcții să găsească rapid și ușor soluțiile potrivite pentru proiectele lor, dar ajustează flexibil cerințele de proiect în schimbare și furnizează informații esențiale în fiecare etapă a proiectului -procesul de planificare. Instrumentul de planificare online este disponibil în limbile locale în peste zece țări europene, precum și în limba engleză. Fișele cu date tehnice, documentele cu specificații, declarațiile de performanță, certificatele, obiectele BIM, precum și, acolo unde sunt disponibile, proiectele de referință relevante și videoclipurile pentru aplicații completează datele. Cu un singur clic, pot fi solicitate informații despre prețul produselor și aplicațiilor, iar raportul proiectului este compilat și imediat disponibil pentru descărcare.

Mai multe informații sunt disponibile la adresa: www.online-planning.construction.basf.com

Despre Divizia de Produse Chimice pentru Constructii

BASF prin divizia de produse chimice de construcții oferă soluții chimice avansate sub brandul global Master Builders Solutions pentru construcția, întreținerea, repararea și renovarea structurilor. Acest brand se bazeaza pe mai mult de 100 de ani de experiență în industria contructiilor.  Portofoliul nostru cuprinde aditivi de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme de impermeabilizare, sisteme de etanșare, sisteme de reparații și protecții a betonului, chituri performante, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a plcailor ceramice, sisteme de control al expansiunii și soluții de protecție a lemnului.

Divizia de Produse Chimice pentru Construcții are aproximativ 6.500 de angajați care formează o comunitate globală de experți în construcții. Pentru a rezolva provocările specifice ale construcției clienților noștri de la concepție până la finalizarea unui proiect, ne bazăm pe know-how-ul nostru de specialitate, expertiza regională și experiența dobândită în nenumărate proiecte de construcții din întreaga lume. Folosim tehnologiile globale BASF și cunoașterea aprofundată a necesităților clădirilor locale pentru a dezvolta inovații care să ajute clienții noștri să aibă mai mult succes și să realizeze construcții durabile si sustenabile. Divizia opereaza facilitati de productie si birouri de vanzari in peste 60 de tari, si a realizat vanzari de aproximativ 2.4 miliarde de euro in 2017.


Related Articles

Back to top button