Proiecte și șantiereStiri

Belgienii de la WDP construiesc o hala noua

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a anunţat, astăzi, că va construi o hală de 62.000 metri pătraţi pentru producătorul de anvelope Pirelli, în Slatina, investiţia fiind estimată la 40 milioane euro.

WDP extinde unitatea de producţie existentă a companiei Pirelli, situată în localitatea Slatina, cu o hală nouă de ultimă generaţie, cu o suprafaţă de aproximativ 62.000 mp. Noua hală va fi construită chiar lângă locaţia Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investiţiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităţilor la această locaţie, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare şi ieşire urmează să fie amplasată în secţiunea nouă, unde se va amenaja şi un spaţiu pentru activităţi de producţie. Unitatea Pirelli din Slatina este situată pe autostrada Craiova-Piteşti. Finalizarea construcţiei este estimată pentru cel de-al treilea trimestru al anului 2020.

După finalizarea construcţiei, Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP a anunţat că porneşte de la un buget de investiţii de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerinţelor pieţei.

Sursa: https://www.news.ro/economic/belgienii-de-la-wdp-construiesc-in-slatina-o-hala-pentru-pirelli-o-investitie-de-40-milioane-euro-1922404419002019021218886413

Related Articles

Back to top button