Stiri

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019: un nou concept de succes pentru industria de construcții și home & deco

Din 2019, ROMEXPO redefinește conceptul târgurilor de construcții și home & deco. Două dintre cele mai importante târguri din domeniu, CONSTRUCT EXPO și AMBIENT EXPO, devin o singură manifestare expozițională: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine va avea loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Firme de top din domeniul construcţiilor și al amenajărilor interioare şi-au anunţat prezenţa la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.

În ofertele companiilor expozante veţi regăsi: produse şi sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare/exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Vizitatorii se vor putea documenta şi obţine consiliere privind amenajările interioare și exterioare de la furnizorii consacraţi de: tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a   aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultura și grădinărit, MOBILA EXPO – Târg de mobilăcu vânzare, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă și antichități.

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – reprezintă platformă ideală atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziţie internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultura şi grădinărit – se adresează în primul rând importatorilor, exportatorilor şi distribuitorilor de flori şi plante, comercianţilor, arhitecţilor peisagişti şi companiilor de peisagistică, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare întreţinerii spaţiilor verzi şi proprietarilor de sere.

MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare – este locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri și sfaturi potrivite pentru decorarea diferitelor spații interioare. Modernul și clasicul, tradiționalul și contemporanul se vor îmbina în liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achiziționate la ediția de anul acesta.

ANTIQUE MARKET I – este punctul de întâlnire al artiștilor și iubitorilor de artă, dar și al colecționarilor. Manifestarea găzduiește pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Târgurile cu tematică home & deco sunt dedicate tuturor celor care doresc să îşi construiască o casă sau să îşi amenajeze căminul şi grădina conform ultimelor tendinţe în domeniu, preferinţelor pentru un anume tip de mobilă sau bugetului disponibil, dar şi celor care doresc să găsească soluţii pentru confortul termic sau să achiziţioneze tehnologii si echipamente de protecţia mediului.

În cadrul acestor manifestări se vor desfășura și o serie de activități conexe. Acestea se adresează atât publicului larg, cât şi firmelor şi specialiştilor care doresc să fie la curent cu ultimele tendinţe şi cursul investiţiilor din domeniu, atât din România, cât şi la nivel european.

La târgul CONSTRUCT – AMBIENT EXPO are loc cea de-a doua ediție #reConstruim, eveniment care are ca partener principal Asociatia #Better, președinte Florin Enache. Această conferință va aduna specialiști din domeniul construcțiilor și arhitecturii care vor discuta tendințe și probleme actuale din acest sector.

Alti parteneri care se vor implica în această conferință sunt: Ordinul Arhitecților din România, Uniunea Arhitecților din România, Asociația Română de Dreptul Construcților, Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România, De-a arhitectura, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, și mulți alții. Evenimentul se desfășoară în sala Titulescu, în perioada 14 – 17 martie 2019, ora 10:00 – 18:00.

Conferința Construct – Ambient organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Dizainăr și Revista Atelierul, se va desfășura în data de 15 martie 2019, în  sala Madgearu, de la 11:00 la 14:00, având ca temă trecerea de la construcție la design interior. Conferinta va fi împărțită în două paneluri: discuții legate de Arhitectură și discuții legate de design interior.

Conferinta susținută de Atelierele Ilbah, având ca reprezentant pe arhitectul Miruna Ardelean, are loc în sala Madgearu, în data de 17 martie 2019, ora 11:00 – 13:00.

Asociația Română a Electricienilor din România (AREL) urmează să susțină o conferință de 4 ore în sala Madgearu ROMEXPO, pe 16 martie, în intervalul 12:00 – 16:00. De asemenea, cei de la AREL vor organiza, în cadrul propriului stand, meeting-uri între specialiștii din domeniu pe teme privind tendințele din această industrie.

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” organizează, în data de 16 martie 2019, în sala Centru de Presă, un Simpozion despre cercetare si proiectare în sectorul construct-ambient.

Program de vizitare valabil pentru manifestările din perioada 14 – 17 martie 2019

14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbată): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00-16:00.

Bilet intrare: 20 lei/zi;

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Parcare: 5 RON/oră;
Related Articles

Back to top button