Ghiduri și SfaturiStiri

BIGIMPEX vinde numai policarbonat de calitate. Fara compromisuri.

Mirajul preturilor mici ii convinge pe multi sa aleaga solutii care, pe moment, par ideale. Dar stim cu totii ca  durabilitatea si calitatea au pretul lor, si, pe termen lung, acesta este perfect justificat. Avem impresia ca facem economie, dar de fapt facem compromisuri. Si cand ne dam seama, e prea tarziu.

Panourile de policarbonat sunt de mult timp o solutie eficienta pentru o mai buna iluminare a spatiilor industriale, serelor sau salilor de sport, asigurand in acelasi timp o buna izolare termica si protectie UV. Insa, aparitia pe piata a unor game de placi contrafacute la preturi mai mici a inceput sa schimbe felul in care constructorii privesc acest material. Iar acest lucru trebuie sa se schimbe.

Problema nu e policarbonatul in sine, ci calitatea indoielnica a acestuia. Asa ca e timpul sa spunem adio compromisurilor. Si sa gandim in perspectiva. Eu am incredere in BIGIMPEX. Au dat dovada de seriozitate in cei 22 de ani de activitate si nu s-au lasat intimidati de valul de produse contrafacute. Au pus tot timpul pret pe calitate si continua sa o faca. Pentru ca tu sa poti spune, chiar si dupa 10 ani, ca ai facut alegerea corecta.

SIPRE MANNI - SKL ESTERNO 4

Policarbonat contrafacut vs. Policarbonat comercializat de BIGIMPEX

Placile de policarbonat contrafacute:

 • Sunt cu 20-25% mai ieftine
 • Au aspect aparent similar cu panourile Bigimpex
 • Au mult sub greutatea standard aferenta grosimilor respective
 • Se ingalbenesc in mai putin de un an, crapa si se sparg la prima grindina
 • Sunt compuse in mare parte din plastice transparente sau policarbonat regranulat, doar o mica parte sunt granule noi de policarbonat
 • Placi contrafacute sunt produse pentru piata estica de nume de marca din domeniu, care se folosesc de brand pentru a castiga increderea cumparatorilor

Placile de policarbonat comercializate de catre Bigimpex:

 • Sunt realizate din granule noi de policarbonat
 • Respecta greutatea standard aferenta grosimilor, pentru rezistenta la sarcina
 • Au coextrudate pe suprafata exterioara un strat de granule pentru protectie la razele U.V. care il fac rezistent la imbatranire (ingalbenire) si la intemperii (grindina)
 • Beneficiaza de 10 ani garantie
 • Lucrarile realizate corect, au chiar si dupa 15 ani aspect aproape neschimbat

„Noi am hotarat sa vindem in continuare NUMAI policarbonat de calitate. Lucrarile executate corect de peste 15 ani – iesite deja din garantie – au aspectul aproape neschimbat, fapt ce certifica calitatea produselor noastre. Ne contacteaza tot mai multi fosti clienti, care au cumparat in ultimii ani produse ieftine, pentru inlocuirea materialelor deteriorate, astfel estimam pentru urmatorii ani o revenire pe cursul ascendent al vanzarilor.

piata_obor2

Vazand ca piata nu are pretentii in ceea ce priveste calitatea, am renuntat la a concura cu aceste produse obisnuite. Am redus ponderea produselor ce au corespondent contrafacut si am inceput sa insistam pe promovarea produselor speciale, cu caracteristici termice superioare, precum si a produselor specializate, destinate halelor – benzi luminatoare cutate sau plane si vitraje cu imbinare tip Lamba-Uluc.

Continuam sa oferim mai departe consultanta tehnica celor interesati sa realizeze cu adevarat lucrari durabile, care pun in evidenta calitatile produselor noastre fata de produsele similare si, la cerere, ne implicam si în montaj. Din pacate si in aceasta privinta sunt multe de imbunatatit.

Produsele, importate de noi de la renumiti producatori europeni, se comercializeaza la nivel national, iar clientii beneficiaza inclusiv de o gama complexa de accesorii si servicii auxiliare, dintre care se remarca cele de transport, consultanta si acordarea de 10 ani garantie pentru orice model din oferta. Noi speram ca vor exista in continuare clienţi pentru care conteaza si calitatea”, a declarat Rita Weisz, director de marketing al Bigimpex.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Portofoliul de produse distribuite si comercializate de BIGIMPEX cuprinde:

 • benzi luminatoare pentru hale
 • vitraje pentru hale
 • policarbonat celular si compact
 • panouri celulare din policarbonat pentru sere si acoperiri piscine, copertine

DSC02259

Pentru informatii suplimentare accesati www.bigimpex.ro.
Related Articles

Back to top button