Stiri

Brașov: Dexion România isi extinde fabrica de la Râșnov și ajunge la o suprafață de 13.700 mp

Dexion România, o filială a Gonvarri Material Handling (GMH) și unul dintre principalele site-uri de producție, dezvoltare de produse și inginerie pentru rafturi de paleți din Europa, urmează să se extindă la Râșnov pentru a crea o rampă de lansare pentru noi produse, scrie bizbrasov.ro.

bizbrasov.ro

Centrul de dezvoltare și producție al fabricii Dexion ar urma să se extindă cu peste 35%, ajungând la 13.700 de metri pătrați, potrivit datelor transmise de companie.

„Extinderea vine pe fondul cererii crescute pentru depozitare și echipamentele asociate, alimentată de creșterea cumpărăturilor online și a livrărilor la domiciliu, care au crescut, ele însele, și mai brusc în timpul pandemiei. Cu întreprinderile care doresc să crească eficiența și să diversifice utilizarea spațiului de depozitare (inclusiv popularea verticală sau depozitarea frigorifică), soluțiile noastre tradiționale, de automatizare și semi-automatizare sunt tot mai alese ca soluții productive, rentabile și de înaltă calitate”, au precizat oficialii Dexion.

Experții estimează că vor fi necesare aproximativ 8,6 milioane m² de spații de depozitare suplimentare în Europa, între 2021 și 2025, fapt ce pune presiune suplimentară asupra cererii de soluții de depozitare.

În urma investițiilor recente realizate în echipamente de ultimă generație și eficientizării proceselor de fabricație, Dexion România crește livrările către piețele europene, nord-americane, din Orientul Mijlociu și Asia.

Related Articles

Back to top button