Stiri

Bureau Veritas Romania a lansat noul site de training

Bureau Veritas Romania, lider mondial pentru servicii de testare, inspectie si certificare anunta lansarea www.bvtraining.ro. Noul site are menirea sa ofere acces rapid si usor la serviciile de formare cautate, precum si o modalitate mult mai simpla de initiere cereri de training online, prin introducerea sectiunii Programa si Formular de inscriere, vizibile pe tot parcursul site-ului. Designul modern, structura intuitiva si descrierile cursurilor ofera informatii detaliate cu privire la serviciile Bureau Veritas Academy.

“Suntem intr-o permanenta cautare de noi modalitati si solutii integrate care sa vina in intampinarea clientilor nostri, atat in ceea ce priveste programele de formare pe care noi le oferim cat si cu un know how solid, dobandit in urma a peste 190 de ani de experienta pe piata inspectiilor, testarilor si certificarilor. Dorim ca aceasta platforma sa inlesneasca comunicarea cu clientii nostri actuali si sa deschida noi parteneriate cu cei ce sunt in cautare de solutii inovative privind formarea de-a lungul vietii”, spune Simona Apostol, Training Bussines Development Manager Bureau Veritas Romania.

Odata cu lansarea noului site, s-a imbogatit paleta de cursuri oferite, adaugandu-se o serie de trainiguri dedicate in categoriile automotive, aerospace, laboratoare si dispozitive medicale, sustenabilitate, siguranta  agroalimentara dar si o mai mare amplitudine a segmentului destinat preventiei si sigurantei in toate industriile.

“Incurajez clientii sa se aboneze la newsletter-ul www.bvtraining.ro si sa urmareasca articolele de pe retelele de socializare Facebook si Linkedin pentru a fi primii care se pot bucura de noile programe propuse”, subliniaza Simona Apostol.

 

Bureau Veritas in cifre

  • 70.000 de angajati in toata lumea
  • birouri deschise in peste 140 de tari
  • peste 450.000 de companii in portofoliu
  • peste 150.000 de certificate emise.

Despre Bureau Veritaswww.bureauveritas.rowww.bvtraining.rowww.bureauveritas.com

Printre principalele atuu-uri ale grupului Bureau Veritas se numara existenta unei retele internationale eficiente, cunoştinte asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnica recunoscuta şi personal calificat, echipamente & laboratoare de prima clasa. In portofoliul vast şi echilibrat de servicii se regasesc industrie, inspectii & verificari in-service, constructii, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comert international, marina & offshore.
Related Articles

Back to top button