Ghiduri și Sfaturi

Meta: Stiai ca in depozitul tau mai incap 4 tipuri de marfa?

Un metru inaltime in plus intr-o hala inseamna inca 4 tiruri de marfa depozitata. Hala nu poate fi inaltata la nesfarsit, dar exista rafturi inteligente care pot recupera acest spatiu.

Se adapteaza fiecarui produs si folosesc la maxim fiecare centimetru de depozitare.

Apeleaza la un specialist cu 40 de ani de experienta: META – lider de piata in afaceri prin revanzatori META Regalbau ďż˝ poate realiza, in urma consultarii calificate si gratuite, orice fel de sistem de depozitare.
Te poate ajuta cu solutii de depozitare chiar daca ai deja un spatiu construit. Iti poate oferi insa si proiectare asistata de CAD. Ne adaptam tuturor situatiilor.

Din spatiile folosite corect 100% rezulta automat si costuri de logistica si depozitare mult mai mici.

Vezi mai jos cum poti folosi rafturile de la Meta in toate domeniile de activitate:

Rafturi cu polite

Cu sistemele META puteti folosi la maxim spatiul Dvs. de depozitare. Avand posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de accesorii, sistemele rafturi META cu polite sunt ideale pentru depozitarea articolelor mici, pentru depozite de distributie, pentru piese de schimb, etc.

Sisteme rafturi cu nivele

Sistemul de rafturi multietaje sunt destinate multiplicarii spatiului de depozitare. Datorita gamei largi de accesorii se pot folosi in multe scopuri. Mai mult, se pot defini caile cele mai bune de acces, acestea putand fi integrate. Astfel timpul necesar accesului la diferite articole depozitate poate fi redus.

Sisteme pentru Arhive si Birouri  

Aceste sisteme se potrivesc armonios in orice arhiva sau birou, satisfac cele mai mari exigente. Nu sunt complicate, se monteaza usor, iar vinclurile de fixare le confera rigiditate foarte buna. Sistemele cu suruburi META COMPACT sunt o alegere excelenta pentru orice amenajare de birouri.

Rafturi cu deschidere larga

Acest sistem este ideal pentru magazine, industrie sau ateliere. Constructia simpla din profile vinclu simetrice asigura montaj rapid. Muchiile rotunjite si ancorarea in pardoseala garanteaza o exploatare sigura.

Rafturi pentru paleti

Rafturile pentru paleti META MULTIPAL corespund cerintelor moderne ale fluxului de material si marfuri. Toate obiectele uzuale, precum Euro-paleti sau box-paleti pot fi depozitate in acest sistem.

Rafturi speciale

Printre altele va mai putem oferi si rafturi inclinate, rafturi cu role, rafturi pentru tamburi cu cablu, rafturi cu rame in A pentru depozitarea verticala a produselor lungi si grele, rafturi pentru anvelope si roti, chiar si rafturi pentru garaj.
Related Articles

Back to top button