Stiri

Care este județul cu cele mai multe proiecte industriale aflate în stadii incipiente

Începutul anului 2019 plasează județul Iași în topul clasamentului cu cele cele mai multe proiecte industriale identificate, urmat de Sibiu, Bihor, Cluj și Brașov. În total VICTA- asistenta virtuală de vânzări la șantiere a identificat la nivel național 560 de proiecte în fază incipientă care fac parte din domeniul analizat. Acesta include: hale de producție, ferme, abatoare, spații de depozitare sau parcuri logistice.

 

Valoarea totală a șantierelor identificate este de peste două miliarde RON. Distribuția valorică a proiectelor este diferită față de cea numerică, astfel cele mai valoroase proiecte se regăsesc în județul Cluj, cu o valoare de 531 milioane RON.

Cele 560 de proiecte sunt oportunități de ofertare pentru partea de antrepriză, dar și oportunități de vânzare pentru materialele de construcții, deoarece proiectele sunt în stadii incipiente, nefiind încă demarcate.

Ești interesat să ofertezi aceste șantiere? Solicită un DEMO gratuit la VICTA, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.
Related Articles

Back to top button