Proiecte și șantiereStiri

Cate hale s-au anuntat in prima luna a lui 2015?

1

Conform informatiilor obtinute din www.raportuldeinvestitii.ro – cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania, in luna ianuarie a lui 2015, pana la 29 Ianuarie s-au anuntat 320  de proiecte din domeniul industrial si de retail.
Dintre acestea, 267 au reprezentat constructii industriale (hale, depozite, fabrici si spatii de productie, ateliere, ferme, abatoare, etc.) iar restul de 53 au reprezentat constructii de retail (supermarketuri, hypermarketuri, magazine, centre de bricolaj sau cash & carry, showroom-uri sau benzinarii, mall-uri sau centre comerciale, etc).
Comparativ cu luna ianuarie a anului trecut, 2015 tinde sa pastreze aceeasi tendinta in domeniul constructiilor industriale, cifrele fiind similare fata de cele 347 de proiecte aparute in ianuarie 2014.

Unde se regasesc din punct de vedere geografic proiectele industriale din prima luna a lui 2015?

2

Unde se regasesc din punct de vedere geografic proiectele de retail din prima luna a lui 2015?

3

 Vrei sa vezi ce hale se vor construi in judetul tau? Click aici

In ce priveste distributia pe stadii ale acestora, din numarul total de 320 de proiecte, 198 sunt in stadii incipiente (proiectare si intentie) iar restul de 122 se afla in stadiul de constructie si amenajare.

O buna parte din proiectele in stadii de intentie, proiectare sau constructie asteapta oferte pentru partea de executie si materiale.

Contacteaza-ne aici si te vom ajuta sa ofertezi gratuit la un proiect industrial chiar din judetul tau! Click aici
Related Articles

Back to top button