Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Cauti un partener de incredere pentru constructia unei hale industriale ? Iti dam cel putin 3 motive sa alegi Baupartner Construct!

Cu peste 20 ani de experienta in domeniul constructiilor civile si industriale si mai mult de 1.600.000 m.p. construiti, Baupartner se pozitioneaza in piata constructiilor ca fiind un partener de incredere pentru lucrari de calitate, durabile si realizate la termen.

Daca esti in cautarea unui partener de incredere in constructii, iti recomandam Baupartner din cel putin 3 motive. Iata care sunt acestea:

1. Baupartner Construct are un colectiv compact de ingineri specializati, structurat astfel incat competenta fiecaruia si colaborarea in cadrul echipei sa asigure executia si coordonarea optima a lucrarilor.

Portofoliul Baupartner Construct cuprinde lucrari ample de executie hale industriale, spatii comerciale, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, pentru clienti de top din diferite domenii de activitate.

2. In calitate de Antreprenor General, activitatea diversificata si oferta variata de lucrari si servicii din domeniul constructiilor se concretizeaza in lucrari realizate la un inalt nivel calitativ si un pret atractiv.

3. Colaborarea cu firmele din cadrul grupului BAUPARTNER confera flexibilitate in a oferta un pachet complet de servicii, atat de proiectare si executie, cat si de executie propriu-zisa.

Experienta si profesionalismul dobandite pri­­­­­n multitudinea si complexitatea proiectelor executate au determinat, pe langa numeroase recomandari din partea beneficiarilor, ca Baupartner Construct sa intre pe locul 18 in Top 100 Antreprenori Generali in Constructii 2017, iar Camera de Comert si Industrie Prahova a acordat societatii Locul 1 in Topul Firmelor Prahovene 2016.

De asemenea, Compania se mandreste cu un merituos loc 2 in Clasamentul national pe domenii de activitate, la categoria IMM, in Topul National al Firmelor Private din Romania, organizat de catre CNIMM.
Related Articles

Back to top button