Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Cauți un partener de încredere să construiești o hală industrială? Îți dăm 3 motive să alegi PEM BUILDINGS!

Ai de construit o hală. Fie că e pentru depozitare, producție, urmează să fie folosită ca spațiu de expoziție sau centru comercial, trebuie să fie perfect adaptată nevoilor tale. Ai o idee despre cum ar trebui să arate și stii că îți dorești să reziste peste ani. La cine apelezi?

pem-buildings-1

Poți alege PEM BUILDINGS din cel puțin 3 motive:

1. Experiență de 40 de ani în construirea de hale industriale
Poate sună ca un clișeu, dar experiența de 40 de ani a PEM BUILDINGS se traduce în mii de proiecte finalizate cu succes pe plan internațional, la care se mai adaugă o lista lungă de proiecte industriale construite în România – vezi aici portofoliul de lucrări.

2. Posibilitati nelimitate de proiectare
PEM oferă servicii de construcții începând de la marginea superioară a fundației și până la livrarea de obiective la cheie. Compania vă stă alături ca și antreprenor general pentru conducerea tuturor lucrărilor de construcții pe specialități, inclusiv amenăjări interioare și exterioare. Constructia este perfect adaptată cerințelor, atât în ceea ce privește structura portantă a halei cât și modul de realizare a pereților și acoperișului.

3. Utilizarea inteligentă a oțelului ca material de construcții
Din 2002 PEM BUILDINGS construiește cu sisteme de grinzi-stâlpi cu secțiuni tip SIN. Acestea produse inovative sunt ideale pentru producția de hale cu deschideri mari, reduc sarcina structurii, îi oferă resistență sporită și generează o economie de până la 40% în producția halelor.
pem-buildings

PEM BUILDING deține competențe în construcția de hale din oțel pentru:
• Logistică și transport
• Unități de producție
• Baze sportive și de agrement
• Centre comerciale și expoziționale

Găsiți în cele ce urmează:
o listă cu referințele din România
un catalog de prezentare a soluțiilor constructive oferite

Completați formularul de mai jos pentru soluții tehnice creative în construcția de hale.
Related Articles

Back to top button