Proiecte și șantiereStiri

Ce investitie a primit titlul de proiectul industrial al anului in Romania?

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice din Romania, a castigat doua distinctii importante in cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018. In cadrul ceremoniei care a avut loc in data de 19 aprilie, dezvoltatorul a fost premiat la categoriile „Cel mai bun proiect industrial al anului” si „Cel mai bun dezvoltator de depozite al anului”.

CTPark Bucharest West este proiectul industrial distins cu titlul de cel mai bun proiect industrial al anului. Acesta a fost proiectat sa devina cel mai mare parc logistic si industrial din Europa de Est, vizand pentru anul 2020 sa ajunga la o suprafata construita de peste 700.000 de metri patrati. Alaturi de acest proiect, CTP a mai fost nominalizat la aceasta categorie si pentru CTPark Timisoara II, parc industrial in suprafata de 32.000 de metri patrati.

Mai multe despre proiectul industrial al anului din Romania

  • CTPark Bucharest West este localizat la 23 de kilometri de centrul Bucurestiului, cu acces direct in autostrada A1
  • Parcul cuprinde in prezent o suprafata de 227.000 metri patrati de depozite de clasa A
  • Pana la finalul acestui an CTP va mai livra in cadrul parcului mai multe depozite cu suprafata inchiriabila totala de 175.000 de metri patrati.

Suntem onorati sa primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizati pentru două dintre parcurile noastre, si, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoastere internationala a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide si de o inalta calitate si de a livra depozite bine construite, proiectate in concordanta cu nevoile clientilor nostri, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager in cadrul CTP Romania.

Afla ce alte proiecte industriale are in derulare cel mai mare dezvoltator de spatii logistice din Romania!
Related Articles

Back to top button