Ghiduri și SfaturiStiri

Ce produse sunt recomandate pentru curățarea pardoselilor epoxidice?

Pardoselile epoxidice sunt foarte durabile și au câștigat foarte multă popularitate în ultimii ani. Acestea nu sunt greu de întreținut, iar mulți oameni le aleg pentru garajele lor. Cu toate acestea, există câteva linii directoare pentru menținerea lor curate. Efectuând întreținerea generală, o curățare profundă o dată la câteva luni și îndepărtând petele după cum este necesar, vă puteți menține podelele epoxidice într-o formă excelentă.

Pardoselile epoxidice vă pot ușura munca și pot fi curățate foarte uoșr, rapid și economic. Pentru a le întreține și a le prelungi durata de viață, podelele trebuie spălate săptămânal cu apă și detergent cu PH neutru, folosind un material din microfibră. Detergentul utilizat nu trebuie să conțină substanțe ce conțin acizi și este indicat să fie clătit la final cu apă curată. Ulterior, suprafața se poate șterge cu un material uscat.

Mai mult, există și produse special create pentru rășina epoxidică. Printre acestea se numără detergenții care pot fi utilizați zilnic, nu lasă urme și nu necesită clătire. Pentru îngrijiri periodice, puteți folosi detergenți pe bază de ceară care se aplică cel mai bine cu ajutorul unei mașini de polisat. De asemenea, pentru spații industriale se poate folosi un detergent care curăță uleiuri, ceruri, grăsimi, adezivi, pete de asfalt sau de cauciucuri. Se recomandă ca acest tip de detergent să fie folosit doar în situații critice, să fie aplicat corespunzător și să fie clătit atent.

Atunci când alegeți produsele pentru curățarea pardoselilor epozidice, este indicat ca acestea să nu conțină clor, sodă, amoniac și să nu fie abrazivi.

Dacă ești în căutare de produse de încredere, îți recomandăm biblioteca virtuală arhispec.ro. Iată câteva produse recomandate:

Related Articles

Back to top button