Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Ce schele au fost folosite pentru restaurarea Arcului de Triumf?

Alegerea schelelor tine foarte mult de cerintele proiectului, dar si de destinatia lui. Tocmai de aceea, pentru a intruni cerintele oricarui proiect, Grupul Resa furnizeaza prin Eurofoster schela modulara R70, schela multidirectionala Resablock si platforma autoridicatoare MC-3615. Iar unul dintre cele mai importante proiecte in cadrul caruia acestea si-au dovedit utilitatea este restaurarea ARCULUI DE TRIUMF, pentru care a fost folosit sistemul unic de schele RESABLOCK.

Eurofoster a furnizat si a ridicat schela pentru a permite accesul la toate fetele Arcul de Triumf, inclusiv peretii exteriori si interiori, care cuprind arcul in sine. Proiectul de renovare al Arcului de Triumf include fundatii micropile, astfel incat schelele au fost puse la o distanta de 2,5 -3 metri de peretii Arcului.

Doriti mai multe informatii si tarife? Completati formularul de la finalul articolului.

schele arcul de triumf

Domenii de utilizare:
Sistemele de schela furnizate de Eurofoster pot fi folosite in proiecte de constructii, demolari,  proiecte din sectorul industrial, aeronautic, maritim,  precum si pentru crearea structurilor necesare pentru diferite tipuri de evenimente culturale.

Alte proiecte reprezentative pentru care EUROFOSTER a furnizat schele:

Centrul Comercial AFI PALACE, Ploiesti
Eurofoster a furnizat peste 100 de tone de schela care au ajutat la crearea structurii pentru roler-coaster dar si montarea cupolei din sticla.

schele afi palace

Catedrala Mantuirii Neamului
Volumul de schele furnizate pentru acest proiect amplu este redus pana in prezent insa, pe masura ce proiectul avanseaza, cantitatea de schele va creste progresiv.

schele catedrala mantuirii neamului

CET Craiova
Schele furnizate pentru centrala termica din Craiova, necesare pentru lucrari la o inaltime de 90 de metri.

schele cet craiova

Platforma maritima OCEAN ENDEAVOR
Pentru acest proiect, Eurofoster a furnizat servicii de asamblare si dezasamblare schele Resablock, suspendat, furnizand peste 150 de tone de schela. Avand in vedere natura muncii, Resa a suspendat majoritatea schelelor din structura platformei (aproximativ doua treimi din total), inclusiv patru scari de 14 m inaltime, precum si instalarea unei platforme suspendate de 500 mp sub puntea principala.

INCHIRIERE SCHELE

In prezent, Grupo Resa are un parc de schela tubulara mai mare de 6.000 de tone distribuite de-a lungul diferitelor delegatii nationale si internationale. Romania se bucura de un parc de shela de 1300 de tone din aceasta cantitate, urmand ca pe viitor volumul sa fie marit.

Serviciul de inchiriere schele este prevazut fie si cu serviciul de montare si demontare, fie doar cu furnizarea materialele necesare. In ambele cazuri, Eurofoster Cofraj furnizeaza cele necesare (camioanele, elementele auxiliare, etc.) lantului de logistica pentru a oferi un serviciu complet si extrem de eficient.

Completati formularul de mai jos pentru mai multe informatii si TARIFE
Related Articles

Back to top button