Stiri

Cea mai importantă conferință din România despre digitalizare și inovare în sectorul de construcții – INNOCONSTRUCT 2023 – 18-19 mai la Pullman București

Clusterul TEC – Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 18-19 mai 2023 la Hotel Pullman București, la cea mai importantă conferință internațională organizată în România privind inovarea și digitalizarea în construcții, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a treia ediție, ”How digital, How fast?”.  Această ediție este organizată cu sprijinul SCC Construcții Erbașu, Leviatan Design și Ubitech Construcții.

Și în acest an temele sunt consistente și de interes pentru toți reprezentanții industriei AEC: BUILDING INFORMATION MODELLING (BIM). Studii de caz, Tehnologii și soluții inteligente, Eficiența energetică. Tranziția verde, Noi abordări în dezvoltarea competențelor în industrie. De asemenea, în ziua a doua a conferinței, persoanele înscrise vor avea ocazia să participe la sesiuni de match-making de 1 la 1 cu stakeholderi de interes pentru companiile lor. Aceste sesiuni sunt organizate prin intermediul platformei b2match, care asigură gestionarea rapidă și eficientă a întâlnirilor.

Dintre invitații speciali îi amintim pe ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, Orsolya Kover, Consilier la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Inspectorul de Stat în construcții, Paul Racoviță.

Pe website-ul conferinței www.innoconstruct.ro sunt disponibile informații cu privire la agenda conferinței, speakerii naționali & internaționali invitați la eveniment și de asemenea despre pachetele disponibile.

Conferința este bilingvă, cu traducere simultană română-engleză în prima zi. 

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la office@clustertec.ro.
Related Articles

Back to top button