Saptamana noua, proiecte noi!  in exclusivitate pe infoHALE.ro!

 

La inceput de februarie, infoHALE a cules informatii despre nu mai putin de 113 proiecte Industriale si de Retail la nivel national, cu 10 proiecte mai mult decat saptamana trecuta. Din total, 48 de santiere se afla in derulare, in stadii de constructie sau amenajare. Numarul santierelor care depasesc 3.000 mp este de nu mai putin de 20. Din aceste, 8 santiere se afla acum in constructie sau amenajare. Cifrele sunt bune si pentru cine cauta proiectele mai mici, de pana in 1000 mp: au fost gasiti peste 35 de astfel de investitii la nivel national.

Mai mult, puteti vedea, incepand din aceasta saptamana chiar mai multe detalii la fiecare santier din lista de mai jos si va indrumam sa urmati link-urile asociate.

Pentru a vedea locatia si contactele, ne poti lasa datele dale AICI si noi iti oferim drept dovada 3 proiecte industriale gratuit. Cum poti sa ai saptamanal harta investitiilor pregatita chiar de tine?

Haideti sa vedem cateva din cele mai interesante proiecte gasite in ultimele 7 zile:

 

1.  18.000 mp este suprafata unei hale de productie si spatii de birouri din Cluj. Hala este in stadiu proiectare. Se asteapta oferte generale de materiale
Click aici pentru detalii

2.  Tot la Cluj sunt asteptate oferte pentru stadiul de finisaje la o alta hala de productie si birouri. Lucrarea nu poate fi neglijata: 38.000 mp.
Pentru detalii click aici

3.  Centru logistic de 30.000 mp. S-a inceput realizarea fundatiilor. Depozitul reprezinta doar prima etapa a proiectului.
Detalii aici

4.  Extindere parc logistic. Se mai asteapta oferta pentru: Manopera si pardoseala din rasini epoxidice pentru 3.000 mp.
Detalii aici

5.  Se asteapta oferte pentru antrepriza la constructia a 2 hale metalice pentru depozitare materiale in Buzau.
Pentru detalii click aici

6.  Hala cu destinatie showroom in Ilfov. Beneficiarul este in cautare de antreprenor general si materiale specifice lucrarii.
Mai multe detalii gasiti aici

 7. La Braila, se pregateste infiintarea unei linii de procesare. Este vorba despre constructia unei hale noi si modernizarea uneia deja existente. Se asteapta oferte pentru: Executie, inchideri BCA/panouri sandwich, panouri sandwich acoperis.
Mai multe detalii gasiti aci

etc…

 

Intra in contact cu noi completand un mic formular AICI si vezi cat de simplu iti poti alege 3 proiecte pe care sa le poti contacta chair astazi!

Sinteza industriala a ultimelor 7 zile se incheie aici. Bineinteles ca mai sunt multe informatii despre zeci de alte proiecte pe care nici nu le-am mai amintit in acest articol.

Poti sa vezi si articolul de joia trecuta cu cele mai interesante hale din perioada 24 – 31 ianuarie 2013 (click pe poza):

 

 

Acest material este oferit in exclusivitate de infoHALE.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.