Stiri

Cele mai interesante hale descoperite in ultimele 7 zile – exclusiv pe infoHALE.ro

In ultimele 7 zile – din 16 ianuarie pana astazi, 23 ianuarie – infoHALE are informatii detaliate despre 76 proiecte industriale si de retail la nivel national.

Proiectele MARI, cele cu suprafata de peste 3000 mp, sunt 10 la numar si sunt imprastiate „ca acul in carul cu fan”, prin toata tara.

Totusi, gasiti mai jos cateva indicii despre proiectele industriale MARI din ultimele 7 zile (saptamana 04: 16 – 23 ianuarie 2013):

– In Gorj, beneficiarul e in discutii pentru stabilirea antreprenorului la constructia unei fabrici. Sumele nu sunt de neglijat iar despre inceperea lucrarii, se doreste a fi demarata in prima parte a acestui an.

– Se extinde o fabrica in Mures, cu 3200 mp. Antreprenorul e stabilit, lucrarile urmeaza sa inceapa in prima parte a anului. Cei interesati sa oferteze pentru materiale de constructii pot transmite in prima faza o prezentare pe adresa de email.

– La Cluj, firma beneficiara mai poate fi ofertata pe segmentul Antrepriza la constructia unei Hale de productie si depozitare cu o suprafata de 10.000 mp. Beneficiarul se ocupa cu comercializarea si producerea de confectii metalice.  Demararea lucrarilor sunt preconizate in prima parte a anului.

– Pe Bulevardul Muncii, tot in Cluj, o noua hala de productie se pregateste sa demareze. Beneficiarul acum discuta pentru stabilirea Antreprenorului. Cert e ca din martie va incepe stabilirea subantreprenorilor si furnizorilor de materiale. Cifrele sunt chiar „frumoase”: 24 milioane RON si 14.000 mp.

– La Oradea, Emerson pregateste o investitiei de 50 de milioane de euro. Lucrarea va demara prin constructia halei de productie, iar pe final de an vor incepe lucrarile la cladirea de birouri, de 7.000 mp. De amintit este ca Project Manager-ul din partea beneficiarului asteapta prezentari de firma pentru a le avea in baza de date la momentul demararii licitatiilor.

– O Primarie din jud. Satu Mare are in intentie un proiect care prevede, pe o suprafata de aproximativ 9 hectare, amenajarea unei platforme de preluare si depozitare produse agricole. Prin amenajarea acestor depozite se va realiza un drum de acces, o platforma betonata si retelele de utilitati si o hala de productie. Suma acordata proiectului este de 1 milion de euro.

– Parc Industrial de 36.000 mp incepe in Timisoara. Sunt asteptare oferte pentru subantrepriza si materiale pe adresa de email. De curand s-a stabilit data inceperii lucrarilor la partea de fundatii.

– Proiect imobiliar mixt in Arad. Antreprenorul nu a fost inca stabilit, iar anul trecut in vara s-a obtinut autorizatia de construire. Suprafetele sunt fabuloase: proiectul este format dintr-un centru comercial cu o sprafata de 93.000 de mp si o cladire-turn de birouri cu o suprafata de 20.500 de mp.

– Ne intoarcem la Cluj unde aflam primele noutati despre Parcul Stiintific si Tehnologic (AGENTIA DE DEZVOLTARE REGIONALA NORD-VEST) Fiind in stadiu de intentie, acum se analizeaza posibilele locatii pentru dezvoltarea parcului printre care si zona Lomb si Radaia. E un proiect important pentru urmatorii ani, data fiind valoarea proiectului de 400.000.000 RON.

 Detaliile, contactele si locatiile proiectelor industriale descrise mai sus pot fi stiute si de tine. Contacteaza-ne aici pentru o oferta personalizata in functie de zona ta de interes.

La capitolul proiecte industriale interesante am mai aflat detalii despre:

– Constructia unei reprezentante Opel in Teleorman, beneficiarul asteapta colaboratori pe partea de antrepriza si materiale.

– O ferma agricola din Dambovita poate fi ofertata pentru executie si materiale.

– La o sera de legume de 2000 de mp din Ialomita, beneficiarul ar vrea sa primeasca oferte pentru: structura, folie, instalatie termica si alte materiale necesare pentru acest tip de constructii.

– In Dolj la o hala de 1000 mp, beneficiarul e interesat de o centrala termica pe baza de paie de 200 kw, pe adresa de email.

– In Constanta, la un imobil 4E cu spatii comerciale si birouri, se asteapta oferte pentru gresie, parchet, tencuieli.

Etc …

sursa poza

Sinteza industriala a ultimelor 7 zile se incheie aici. Bineinteles ca mai sunt multe  informatii despre zeci de alte proiecte pe care nici nu le-am mai amintit in acest articol.

Intrebarea noatra din aceasta saptamana: „Oare cat de multe oferte pe segmentul industrial poate face o persoana in decurs de o saptamana din aceasta lista ?”

Raspunsul infoHALE: „Analizand lista cu cele 76 de proiecte industriale din ultimele 7 zile, cel putin 10% din acestea sa fie informatii noi si de interes, in urma carora sa faci oferte, ajungi la o medie de app. 10 oferte/saptamana sau 2 oferte/zi. Si aici ne referim la oferte NOI, oferte facute in plus fata de cele pe care le-ai facut deja!”

 

Acest material este oferit in exclusivitate de infoHALE.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.
Related Articles

Back to top button