Proiecte și șantiere

Cine este cel mai mare dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice premium din Romania?

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a fost distins cu două premii importante din partea unei publicații internaționale de real estate, în cadrul celei mai prestigioase gale din România, dedicată industriei de profil.

Premierea a avut loc pe data de 7 decembrie a.c, iar CTP a câștigat Best Warehouse Development and Developer of the Year pentru cei 100.000 m2 GLA construiți anul acesta în CTPark Bucharest West și Best Leadership of the Year, în semn de recunoaștere a activității Anei Dumitrache, Co-Country Head al CTP România.

Compania are în plan ca până la sfârșitul lui 2018 să atingă în România o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 1 milion m². În CTPark Bucharest West, CTP a livrat în cursul acestui an 100.000 m² suprafață închiriabilă, situați în trei depozite de clasă A.

CTPark Bucharest West a fost proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020. Construcțiile finalizate în 2017, care oferă cele mai înalte standarde de calitate pentru chiriași și folosesc tehnologii ecologice.

Sursa articol: depozitinfo.ro

Conform datelor centralizate de Victa.ro, CTP a avut 13 santiere active in anul 2017 (19 in total in ultimii 2 ani):
Related Articles

Back to top button