Proiecte și șantiere

Harta santierelor industriale din 2017. Afla in ce judete se construiesc cele mai multe hale

In 2017, in Romania, conform datelor IBC Focus, au fost monitorizate aproximativ 30.000 de proiecte de constructii la nivel national. Domeniile in care au fost identificate cele mai multe investitii au fost rezidentialul (8068 proiecte), constructiile publice (5603 proiecte) si sectorul industrial (3882 proiecte).

Cifrele cheie ale constructiilor industriale din 2017

Mai jos puteti vizualiza distributia pe judete a tuturor investitiilor industriale monitorizate in perioada ianuarie – decembrie 2017, dar si zonele cu cea mai mare concentratie de proiecte industriale. Conducator detasat, dupa numarul de proiecte, este judetul Bihor, urmat de judetele Iasi, Cluj-Napoca si Ilfov.

Pentru ca o simpla baza de date cu santiere nu este suficienta intr-o piata atat de dinamica si imprevizibila cum e cea a constructiilor, IBC Focus, companie cu peste 12 ani de experienta in monitorizarea pietei constructiilor, a reinventat modul de ofertare la santierele in lucru prin dezvoltarea asistentei virtuale de vanzari la proiecte si santiere: Victa.ro – un serviciu unic in Romania. E ca si cum ai adauga inca o persoana in echipa ta, pe care nu trebuie s-o platesti si care lucreaza 24/24 pentru a gasi pentru tine cei mai buni potentiali clienti si cele mai relevante investitii.

Mai mult decat atat, Victa iti poate genera harti cu investitiile care te intereseaza si iti ofera acces la analize de piata si studii de marketing bazate pe cifre reale si in timp real. Afla cum te poate ajuta Victa in cresterea afacerii tale!
Related Articles

Back to top button