Stiri

Cleaning Show incepe la ROMEXPO – Singura expozitie pentru domeniul curateniei profesionale din Romania

expo_cleaningDe miercuri 9 martie si pana pe 12 martie are loc la ROMEXPO singura expozitie din Romania dedicata curateniei profesionale. 50 de expozanti din Romania si din strainatate vin sa demonstreze importanta utilizarii solutiilor si tehnicilor adecvate pentru spatii de lucru mai curate.

Lansari in premiera la Cleaning Show

La Cleaning Show compania Tenrom, importatorul si distribuitorul in Romania al cunoscutelor branduri de echipamente de curatenie profesionala Tennant si Green Machines prezinta in premiera brandul Kaivac – gama premiata cu Innovation Award ISSA Interclean 2015 si destinata curatarii fara atingere a pardoselilor, grupurilor sanitare si bucatariilor din spatii comerciale, spatii publice, spitale, cladiri de birouri si administrative, spatii industriale, institutii de invatamant, restaurante, sali de fitness, spa si wellness. Lansarea va avea loc vineri 11.03.2016, ora 12.00, in cadrul pavilionului C1. 

Tot pe 11 martie SDS Group va prezenta in premiera Nilfisk SC2000 – Masina de spalat-aspirat cu post de conducere, iar Hako Team  prezinta I-Mop aparatul de uz profesional care spala, usuca si are flexibiliatea si manevrabilitatea unui mop – pe 10 martie.

Curatenie pentru toate industriile

Cleaning Show si-a propus sa fie un eveniment complet, in cadrul caruia fiecare industrie sa-si gaseasca raspunsurile in ceea ce priveste cele mai bune solutii pentru curatenie.

Detergenti si sapunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, solutii pentru spitale, echipamente pentru curatarea eficienta a scarilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, solutii si echipamente pentru mentinerea curateniei in spatiile publice – sunt doar o mica parte din ceea ce expozantii au pregatit pentru editia din acest an.

Pentru lista expozantilor Cleaning Show 2016 – click aici

Seminarii, concursuri si premii la Cleaning Show

La Cleaning Show organizatorii au pregatit o serie de evenimente conexe alaturi de parteneri de prestigiu din domeniu: ROFMA (Asociatia Romana de Facility Management) – organizeaza Primul curs deschis de initiere in facility management la Bucuresti si AOPISCC (Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe).

In plus, in cadrul Cleaning Show este amenajata o zona Demo in cadrul careia reprezentantii companiilor de curatenie vor face demonstratii de curatenie pe diferite suprafete: spatii de birouri, tapiterii, spatii HoReCa si altele.

Tot in cadrul acestui eveniment are loc o noua editie a concursului “Impecabilii” in cadrul caruia firmele prestatoare de servicii de curatenie isi demonstreaza indemanarea – castigatoarea fiind recompensata cu produse de curatenie din partea sustinatorilor competitiei.

Cleaning Show 2016 se va incheia cu Innovation Awards, premii desemnate de catre vizitatorii evenimentului in zona Innovation Corner.

Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 ani de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

Detalii despre eveniment:

Cleaning Show: 9 – 12 martie 2016

PROGRAMUL DE VIZITARE:

  • 9 – 11 martie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 12 martie 2016, intre orele 10:00 – 16:00

ACCES VIZITATORI: – POARTA B (B-dul Expozitiei)

  • Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare

www.cleaningshow.ro
Related Articles

Back to top button