Proiecte și șantiere

Hala de productie asteapta oferta de pret pentru 50.000 mp panouri sandwich

Daca esti client IBC Focus si ai acces la cea mai mare baza de date poti oferta in exclusivitate la un proiect de cca 22.000 mp. In prezent sunt asteptate oferte de pret pentru panouri termoizolante, pompe antiincendiu si hidrofor.

Lucrarile la acest proiect din zona de Est a Romaniei sunt in derulare si prosupune ridicarea unui spatiu de productie + un spatiu de depozitare de peste 10.000 mp.

Investitorul are peste 240 de angajati in Romania si a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de peste 16 milioane euro si un profit de cca 1,5 milioane euro.
apus rosu

Fundatiile cladirilor vor fi de tip grinzi continue sub ziduri, structura va fi din cadre de beton armat, peretii exteriori se vor realiza din zidarie de caramida si din panouri prefabricate metalice termoizolante.

La interior peretii de compartimentare vor fi realizati din gips carton si BCA. Adancimea de fundare se va stabili conform normativelor in vigoare (sub adancimea de inghet a zonei) si a studiului geotehnic de specialitate. Constructia cu destinatie de cladire de birouri va fi termoizolata cu polistiren de minim 50mm. Finisajele exterioare pentru cladirea de birouri propuse vor fi de tip – tencuiala decorativa, beton aparent, placaje cu piatra, placaje cu lemn si placaje cu panouri metalice. Finisajele exterioare vor sublinia volumetria cladirii. Finisajele interioare vor fi tip tencuieli lavabile, pardoseli reci (gresie antiderapanta, antiseptica si usor de igienizat) in holuri, bai si bucatarii, respectiv pardoseli calde – parchet in spatiile comerciale.

In spatiile destinate productiei se vor realiza finisaje specifice destinatiei de productie mase plastice. Terasele si treptele de intrare vor fi finisate cu gresie antiderapantã de exterior. Trotuarele vor fi din beton, asigurându-se o pantã minimã de 2% spre exteriorul clãdirii. Tâmplãria exterioarã va fi din metal culoare maro si gri cu geam clar tip termopan. Acoperisul constructiilor noi va fi tip sarpanta. Apele din precipitatii vor fi colectate prin jgheaburi si burlane din PVC. Obiectele sanitare vor fi portelanate,cu accesorii din inox. Memoriul tehnic si datele de contact sunt disponibile in exclusivitate clientilor abonati IBC Focus.

Vrei sa ofertezi la santiere industriale? Nu iti pierde vreme si apeleaza la cea mai completa informatie din piata: www.raportuldeinvestitii.ro
Related Articles

Back to top button