Stiri

CLUJ: Soluția care leagă zonele industriale și salvează orașul de traficul infernal

Conform asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA, în județul Cluj, a fost identificat un nou proiect aflat momentan în intenție. Pentru investiția estimată la 46.440.000 RON se execută în prezent studii de pre-fezabilitate și fezabilitate, urmând ca procedura de atribuire a contractului sa fie realizată până la jumătatea anului 2019. Este vorba de Trenul Metropolitan Gilău – Florești – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonțida. Conform reprezentanților proiectului, acest proiect ar putea salva Clujul de sufocare, având în vedere că orașul se confruntă de câțiva ani cu traficul infernal.

Conform unei imagini de pe pagina de Facebook “Tren Metropolitan Cluj” pe linia Rădaia-Tetarom 3 vor fi 22 de stații. Potrivit aceleiași surse, acest proiect ar face mult mai ușor legătura între zonele industriale ale orașului, constituind legătura dintre Tetarom1 si Tetarom 3.

Pe raza județului Cluj, în primul trimestru al anului au fost monitorizate 54 proiecte în domeniul industrial, cu o valoare estimată de 1.06 mld RON.

Vrei să afli mai multe informatți despre aceste proiecte? Solicită un DEMO gratuit la VICTA, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.

 
Related Articles

Back to top button