Proiecte și șantiereStiri

Oferteaza servicii de antrepriza generala pentru o investitie de peste 80 mii mp 

Dezvoltarea de noi spatii logistice se afla intr-o continua expansiune, multi jucatori importanti din piata avand in dezvoltare si in curs de implementare proiecte ce vor livra un numar insemnat de spatii special concepute activitatilor de depozitare si productie.

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Ilfov se pregateste dezvoltarea unui nou proiect industrial de anvergura cu o valoare estimata la peste 97 mil RON. Dezvoltatorul se afla in faza de selectie a colaboratorilor in ceea ce priveste executia lucrarilor si este interesat sa initieze discutii pentru serviciile de antrepriza generala.

Parcul logistic propus presupune implementarea unui ansamblu de 2 hale industriale cu oportunitati de dezoltare de tip Build-to-Suit (WH1 – 40 750 mp, WH2 – 40 460), ce vizeaza activitati de depozitare si care se vor construi pe structura din prefabricate de beton si inchideri tip pereti termoizolanti din panouri sandwich. Locatia investitiei este una premium, la periferia de Nord-Vest a Bucurestiului, beneficiind de acces direct la soseaua de centura nou extinsa, si legatura rapida catre toate partile Capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

In prezent se lucreaza la intocmierea documentatiilor necesare pentru obtinerea avizelor si se asteapta obtinerea acordurilor pentru Planul Urbanistic Zonal elaborat.

Acest proiect face parte dintr-un total de 129 de santiere identificate in 2019 pe raza zonei Bucuresti-Ilfov, desfasurate pe o suprafata totala estimata de peste 705 mii mp.

Vrei sa afli toate proiectele de acest tip? Solicita un demo gratuit la VICTA

 
Related Articles

Back to top button