Stiri

Colosus organizează Licitația Utilajelor de Construcții în perioada 22 iunie-3 iulie 2020

Casa de Licitații Colosus organizează prima mare licitație de utilaje de construcții în perioada 22 iunie-3 iulie 2020. În contextul economic actual există o nevoie accentuată de numerar pe piață, iar prima platformă românească de licitații, Colosus a dezvoltat o soluție dedicată companiilor din construcții. Prin platforma de licitație online pe de o parte asigură transformarea rapidă în numerar a bunurilor, iar pe de altă parte asigură oportunități de achiziție avantajoasă pentru cei care doresc să cumpere un utilaj gata de pus la lucru.

Licitația se derulează online, pe platforma colosusauction.com și participarea constă în trei pași. Primul pas este crearea contului în mod GRATUIT, al doilea pas este activarea contului pe licitația curentă cu o sumă în valoare de 1000 de lei. Plata garanției de participare se face online, pe site, iar după activare, se poate licita. Această sumă este 100% returnabilă în cazul în care nu se cumpără nimic, iar în cazul în care va avea loc câștigarea utilajului, această sumă constituie avansul.

Licitația Colosus asigură o modalitate sigură și ușoară de a achiziționa un utilaj:

  • toate utilajele sunt verificate și inspectate de experții Colosus,
  • utilajele sunt în țară, costul de transport al unui utilaj câștigat este mult redus față de costurile logistice in alte țări,
  • iar licitația online, comod și în siguranță, de acasă sau de la birou, permite eficientizarea timpului și a resurselor.

Colosus este prima platformă românească de licitații pentru utilaje, camioane și accesorii second-hand din România. Start-up-ul Colosus a fost fondat de proprietarul companiei Utilben, Ruben Marian, cu peste 13 ani experiență în comercializarea de utilaje in România.

Miniîncărcător Bobcat 443 cu 989 de ore de funcționare

Miniîncărcător Bobcat 553 cu 3890 ore de funcționare

Excavator Volvo EW160C, cu 11329 ore de funcționare

Detalii pe: https://colosusauction.com/auctions/catalog/id/29
Related Articles

Back to top button