Stiri

Cine sunt in prezent cei mai activi arhitecti din domeniul industrial?

In ultimele 3 luni, cu ajutorul VICTA.ro au fost identificate si monitorizate 1661 investitii din domeniul Industrial. Aceste investitii includ ateliere, spatii reciclare, spatii depozitare, spatii de productie si spatii cu destinatie zoo-bio. Cele peste 1600 de proiecte au reprezentat munca a peste 490 de arhitecti si proiectanti.

Cum arata topul celor mai activi arhitecti care au avut proiecte in domeniul Industrial?

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ numar de proiecte se regaseste Contemporan Proiect, o companie cu 10 proiecte de acest tip identificate in perioada analizata. Potrivit VICTA.ro, 68% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate in domeniul Industrial.

Locul 2 revine companiei GT Arhitect, o companie cu peste 1,4 milioane lei ca si cifra de afaceri si 9 proiecte la activ in ultimele 3 luni. In cazul acestei companii 30% din totalul lucrarilor sunt incadrate pe segmentul analizat.

In continuare, in top mai regasim si alte nume importante cu 8 proiecte active in domeniul industrial in perioada analizata (Global Business Management GBM), urmata de companii cu cate 6 proiecte fiecare pe segmentul analizat. Acestea sunt: Arhigest, Allomorphic Studio si Athos Consulting.

Vrei sa descoperi proiectele active din domeniul industrial? Solicita acum 10 santiere de interes active gratuit accesand acest formular!
Related Articles

Back to top button