Proiecte și șantiere

Construcția Eli Parks Iași începe în octombrie: Alte peste 120 de proiecte de construcții parcuri logistice monitorizate în 2023

Eli Parks va începe construcția parcului logistic de la Iași până la finalul lunii octombrie, conform oficialilor companiei. Proiectul va avea o suprafață de 22.000 mp și face parte din lanțul lor de parcuri logistice la nivel național.

Oamenii de afaceri Dragic Sacha și Ionuț Dumitrescu, implicați în proiectul Synergy Logistic de lângă Parcul Industrial I Miroslava, sunt parteneri în dezvoltarea rețelei Eli Parks.

Proiectul propus în Miroslava constă într-o clădire industrială cu funcțiuni de depozitare și spații administrative.

Peste 120 de proiecte pentru construcția de spații de depozitare și spații administrative monitorizate prin platforma Victa.ro

Anul 2023 aduce un total de 120 de hale industriale de depozitare și spații administrative în construcție sau amenajare în județul Iași. Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de aproximativ 506.955 mp. Valoarea estimată a acestor proiecte este de 1,68 miliarde de lei.

Iată cum arată poziționarea acestor proiecte pe hartă:

Sursa articol: https://apix.ro și https://victa.ro

Related Articles

Back to top button