Stiri

Geiger, firma germană de construcții, înregistrează o creștere impresionantă în România: Afaceri de 70 de milioane de euro în 2022

Geiger, o prestigioasă firmă germană de construcții cu o prezență solidă în România, a raportat o creștere semnificativă în afaceri pentru anul 2022, atingând suma de 70 de milioane de euro. Acest rezultat impresionant reprezintă o creștere de 31% față de anul anterior, subliniind succesul continuu al companiei pe piața locală.

Planuri de extindere și diversificare pentru anul 2023

Pentru anul 2023, Geiger și-a propus să consolideze această performanță remarcabilă, estimând o creștere suplimentară cuprinsă între 20 și 25%. Cu o forță de muncă impresionantă de 650 de angajați și cinci sucursale amplasate strategic în Mureș, Sibiu, Iași, Brașov și București, Geiger și-a consolidat recent prezența în județul Brașov prin achiziționarea firmei Consal.

Cu o istorie de 100 de ani, grupul german Geiger se mândrește cu o cifră consolidată de aproximativ 800 de milioane de euro și operează în cinci țări, având în prezent 3.500 de angajați dedicați. Această aniversare subliniază durabilitatea și expertiza pe care Geiger le-a adus în domeniul construcțiilor de-a lungul secolului.

Geiger și-a adaptat și diversificat constant portofoliul, extinzându-și domeniul de acțiune. În prezent, firma se specializează în construcția și reabilitarea de drumuri, autostrăzi, poduri, clădiri de birouri, industriale și școli. Cu un departament dedicat construcțiilor la cheie, Geiger este implicată atât în proiecte pentru clienți privați, cât și în colaborări cu autorități publice. Activitățile includ o gamă largă de lucrări, de la proiecte de mediu până la vânzarea de agregate, betoane și mixturi asfaltice.

Printre proiectele de referință derulate în România, se remarcă Autostrada A3 (segmentul Chețani-Câmpia Turzii), reabilitarea podului de peste Dunăre din Ovidiu, județul Constanța, extinderea rețelei de apă și canalizare din Mediaș, reabilitarea unei clădiri a Universității Lucian Blaga din Sibiu și modernizarea unor străzi în municipiul Sf. Gheorghe. În paralel, Geiger continuă să execute proiecte cheie pentru clienți din diverse industrii, inclusiv automotive, materiale și utilaje de construcții, demonstrând versatilitatea și angajamentul său în oferirea de soluții complete în domeniul construcțiilor.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button