Proiecte și șantiere

Fabrică de ulei de 20 de milioane de euro la Galați: Alte peste 40 de proiecte spații de producție în dezvoltare


O investiție semnificativă de peste 20 de milioane de euro va da viață unei noi fabrici de ulei în Zona Liberă Galați.

Proiectul prevede crearea a aproximativ 200 de noi locuri de muncă pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați, pe care au obținut un contract de concesiune pentru următorii 49 de ani.

În prezent, se așteaptă obținerea avizelor și autorizațiilor necesare pentru a începe construcția, care se află în faza finală. Odată cu sosirea primelor materiale și echipamente necesare, proiectul este pe cale să devină realitate.

Galațiul continuă să atragă investitori, iar Zona Liberă se dezvoltă constant, iar primarul Ionuț Pucheanu a anunțat entuziast pe Facebook despre progresul proiectului.

Peste 40 de proiecte spații de producție în dezvoltare, în Galați

Dintr-o evaluare succintă a situației pe platforma Victa.ro, este evident că Galațiul se află în plină dezvoltare în ceea ce privește proiectele în domeniul industrial Această evoluție prezintă potențialul de a aduce numeroase avantaje semnificative atât pentru județul Galați, cât și pentru comunitatea locală în ansamblu. Dezvoltarea a 42 de proiecte legate de construirea de spații de producție are potențialul de a diversifica considerabil baza economică a județului. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la aproximativ 581.87 milioane de lei, iar suprafața acestor hale depășind 63.897 metri pătrați.

Explorează cele 2066 de posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a proiectelelor din domeniul industrial, în România

Implicarea în proiecte de dezvoltare a construcțiilor din domeniul industrial poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a spațiilor destinate domeniului de producție. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro

Related Articles

Back to top button