Proiecte și șantiereStiri

33 de proiecte de hale de producție în Bacău în 2023: Investiție de peste 15 milioane de euro într-o unitate de producție modernă în Holt

Sursa: https://www.moldoglass.ro/

În județul Bacău, conform Victa.ro, anul 2023 aduce o explozie de activitate în sectorul construcțiilor, cu demararea a 33 de proiecte de construire a unor hale de producție. Aceste proiecte acoperă diverse stadii de evoluție, inclusiv modernizare, extindere, renovare și reparații.

Printre aceste proiecte, un loc îl ocupă construcția unei noi hale de producție a companiei Moldoglass, specializată în prelucrarea sticlei și cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu. Investiția semnificativă de peste 15 milioane de euro într-o unitate de producție modernă în Holt consolidează poziția Moldoglass drept cea mai avansată fabrică de profil din Sud-Estul Europei, potrivit declarațiilor președintelui CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Înființată în 1997 și având la conducere pe Sumanaru Valentin, Moldoglass a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri impresionantă de 10 milioane de euro și angajează peste 80 de persoane. Inaugurarea noii unități de producție a fost marcată de prezența președintelui CJ Bacău, care a transmis felicitări conducerii Moldoglass pentru realizările remarcabile și pentru abordarea serioasă și perseverentă în fața provocărilor timpului.

Proiectele de construcții în domeniul halelor de producție nu doar că suscită un interes semnificativ în comunitatea de afaceri locală, dar și reflectă creșterea economică și investițiile semnificative din regiunea Bacău. Această evoluție pozitivă promite nu doar un impuls pentru companiile implicate, ci și o contribuție esențială la dezvoltarea economică durabilă a județului Bacău.

SURSA ARTICOL: https://victa.ro și https://constructfocus.ro

Related Articles

Back to top button