Proiecte și șantiere

Construieste de la zero depozite, hale si spatii logistice cu AG CON!

Vrei să construiești o hală, un depozit, un spațiu de producție sau chiar o stație de distribuție carburanți? Alege să colaborezi cu un antreprenor care dispune de experiența și logistica necesare pentru asigurarea de servicii complete în domeniul construcțiilor.

Proiectul tău va fi construit de la ZERO, se va încadra în buget, va fi livrat la timp și va beneficia de garanția calității asigurată de AG CON – antreprenor general în construcții.

Cele trei departamente principale AG CON au în componență echipe specializate în demolări, execuția de structuri și realizarea de finisaje, acoperind astfel toată gama de lucrări necesare unui proiect – ai tot ce ai nevoie de la un singur colaborator!

Solicită o ofertă pentru proiectul tău!

O abordare profesională atât din punct de vedere tehnic, cât și organizatoric:

click aici

Pentru fiecare proiect livrat, AG CON furnizează o ofertă de preț personalizată, adaptată necesităților și bugetului de care dispune clientul. De asemenea, pentru a asigura livrarea la timp a proiectului, lucrările sunt derulate urmând întocmai graficul de execuție, iar calitatea construcției finale este garantată prin punerea la dispoziție a unui cont de garanții. În acest fel știi că nu îți asumi riscuri, proiectul va fi gata la termen, iar calitatea lucrării este garantată!

LUCRĂRI DE REFERINȚĂ
cere un pret avantajos
Demolarea rafinăriei vechi (OLD MIDIA) din cadrul rafinăriei PETROMIDIA, localitatea Năvodari, județul Constanța.

Vizualizează portofoliul complet

cere un pret avantajos
Construcția depozitului de produse petroliere de aviație din incinta Aeroportului internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Vizualizează portofoliul complet

cere un pret avantajos
Construcții stații de distribuție carburanți pentru companiile: OMV PETROM, ROMPETROL, LUKOIL și GAZPROM.

Vizualizează portofoliul complet

Află mai multe detalii despre serviciile AG CON!
Related Articles

Back to top button