Stiri

Creșterea Construcțiilor Industriale în România: Peste 2730 de Proiecte Monitorizate în 2024

Sectorul construcțiilor industriale din România este în plină expansiune, cu peste 2730 de proiecte de construcții industriale monitorizate de la începutul anului, conform informațiilor furnizate de Victa.ro. Aceste proiecte includ spații logistice și de producție, acoperind o suprafață totală de 7,74 milioane de metri pătrați și implicând investiții de aproximativ 23,39 miliarde de lei.

Distribuția Proiectelor

Din cele peste 2730 de proiecte:

  • 2525 sunt investiții private
  • 74 sunt investiții publice
  • 140 sunt investiții public-private

Cele mai Active Regiuni

Județul Ilfov este în fruntea clasamentului, cu 223 de proiecte monitorizate de la începutul anului. Această activitate intensă reflectă interesul crescut pentru dezvoltarea infrastructurii industriale și logistice în această regiune strategică.

Construcțiile industriale sunt răspândite pe întreg teritoriul României, fiecare județ contribuind la expansiunea sectorului. Harta construcțiilor industriale oferă o imagine de ansamblu asupra activității în diverse regiuni, evidențiind zonele cu cea mai intensă activitate de construcție.

Cum să Afli Mai Multe

Pentru cei interesați să descopere cei mai dinamici jucători din piața construcțiilor industriale, Victa.ro oferă modulul ”Director firme”. Acest instrument permite utilizatorilor să identifice principalii:

  • Investitori
  • Arhitecți și proiectanți
  • Antreprenori generali
  • Subproiectanți și subantreprenori
Top Antreprenori Generali, Construcții Industriale, din Județul Ilfov

Aceste informații sunt esențiale pentru oricine dorește să colaboreze sau să investească în sectorul construcțiilor industriale din România.

Creșterea a numărului de proiecte de construcții industriale în România demonstrează o tendință pozitivă în dezvoltarea infrastructurii industriale. Cu investiții semnificative și o distribuție largă a proiectelor, sectorul construcțiilor industriale este setat să joace un rol crucial în economia României.

Pentru mai multe detalii despre aceste proiecte și pentru a identifica partenerii potriviți pentru afaceri, vizitați Victa.ro.

Related Articles

Back to top button