Proiecte și șantiereStiri

Cum ofertezi 14.000 mp de pardoseala epoxidica la extinderea fabricii Procter&Gamble din Ungaria

kesz

Cei de la Kesz Holding au adaugat in portofoliu inca o investitie de renume mai exact fabrica Procter&Gamble din Ungaria (Pesta) care se extinde. In momentul de fata se  lucreaza la structura si  se asteapta oferte pentru pardoseala epoxidica pentru o suprafata de 14,000 mp.

In momentul de fata antreprenorul general Kesz Holding mai are in lucru inca 3 investitii industriale pe teritoriul Ungariei:

–          O hala de productie de 5400 mp, lucrarile vor incepe  in doua saptamani;

–          O unitate de cazare pentru fabrica de cauciucuri Hankook, investitia se desafasoara pe o suprafata de 5800 mp;

–          Si o  fabrica de zahar, suprafata totala de 6700 de mp. Pe langa inevstitiile industrial au si santiere de infrastructura.

Daca doriti sa aflati si de alte investitii din Ungaria accesati www.epitkezesonline.hu.

IBC Focus liderul de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii din Romania s-a lansat in luna septembrie si in Ungaria – www.epitkezesonline.hu. De acum poti afla inaintea concurentei de santierele potrivite sa le ofertezi si nu mai faci sute de kilometri cu masina pentru a sta de vorba cu persoanele de la achizitii.
Related Articles

Back to top button